Autor Zpráva
Versus
Profil *
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Názor na můj Flash.

Zdravim.
beta verze prohlizece fotek pro jeden komercni projekt.
Image Browser

Versus.
Acci
Profil
Pěkné, jen když si spustím slideshow, tak už by se měli načítat do cache obrázky
Hanz
Profil
Versus
Hezké, ale jen by mně zajímalo k čemu je tam zvětšení o 600% ?? --> zákazník chce pozorovat pixely?
Jo a nějk jsem nepochopil jak funguje to otáčení (nemyslím tím script, ale tvůj výsledek).
A do třetice všeho dobrého bych se chtěl zeptat (jen proto že mně to zajímá) co jsi použil kromně Flashe. Myslím tím třeba XML, PHP a podobně? --> doufám že to není tajné :o)
Versus
Profil *
to Acci:
je to jesce beta - v finalni verze bude realizovano prednacitani obrazku pro cely album.

to Hanz:
no je to jen moznost. :D

No neni to tajne. :) Cele to napsano v ramcich OOP. Pouzyti tridy, napr., FolderView, Thumbnail, FullView, ViewStack, NavPacket apod....
Zdroj dat - .NET WebService. Resize fotek - .NET script.


Versus
Versus
Profil *
Zdravim.
Tak tady je verze Image Browser'u ktera pouziva jako zdroj dat .NET WebService a taky resize skript picture.aspx ktery resizuje fotky podle zadanych parametru. http://roycer.com/SpotPoint.aspx?666

Chybi tam jen 'smart preloading' pro slide show.
Hanz
Profil
Versus
Jak vidím tak jsi už opravil i to otáčení.
Versus
Profil *
Jo-jo. :) Totiz to bylo od moc velkeho spechu - ten control reagoval na udalost, ale v methode ne byl specifikovan vstupny parametr. :)
Ted delam na moznosti vyrezavani a ukladani vyslednych fotek - implementuji modul ktery mam na www.mobilizace.cz ( resp. zalozka editor ).

Respektyvne delam univerzalni komponentu kteru budu zdarma ( mozna ) distribuovat v podobe mxp.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.