Autor Zpráva
Balik
Profil *
Zdravim,
chtel jsem se jen zeptat na nazor na me stranky...
Mely by byt validni (testovano prubezne na FF, opere i IE)
Jsou to me prvni stranky v php...

Uvitam kazdou radu co zlepsit nebo kde neco upravit popripade co by slo udelat lepe...

Moc diky
Filips
Profil
http://www.balik123.ic.cz/
Filips
Profil
1) Co má společného validita a funkce v prohlížečích? :)
2) Moc se mi nelíbí menu
3) Barvy nic moc
4) Jinak to ujde
Balik
Profil *
Filips ->
1. blbe napsano :) zobrazuji se stejne a jsou validni :)
2. Menu? Proc? Myslis udelat jine tlacitka?
3. Barvy? no snazil jsem se to nejako sladit a takhle to vypada docela ok, alespon me se zda... :)
4. Moc diky, co bys taky chtel na prvni stranku :)
quinux
Profil
Filips
edit: blbost :)


Balik
Souhlasím s Filipsem: menu je divné ;o)
Odkazy v textu, krom jiné barvy taky podtrhávej.
Ti smajlíci v textu jsou trochu oživejí, ale vypadá to jak někde na chatu
Odkaz na mail nedávej přímo do menu.
K čemu je přihlášení?
Fotogalerie změní design webu což dost mate.


Jinak v poho
Balik
Profil *
quinux ->

jejda je sice hezke ze menu je divne ale co je na nem divneho? :)
odkazy v textu se podtrhnou po najeti mysi.. to nestaci? :)
No ti smajlici tam maji byt spis z duvodu oziveni nez z duvodu navozeni dojmu chatu :)
Ja vim no spam roboti to maj radi :)
prihlaseni slouzi k prihlaseni :) (neckane :) ) ne je to pro me zname kdyz se prihlasi je tam par veci co nemusi videt zrovna kazdej :)
Jj ja vim jenze se me s fotogalerii neche piplat a proto to neni ani moje fotogalerie ale dalbum.. hodne casto fotky menim pridavam atd a delas se s kazdou fotkou s nahledem atd tak bych z toho zcvoknul :)

jinak diky :)
Miloš
Profil
Balik
odkazy v textu se podtrhnou po najeti mysi.. to nestaci? :)
Mně ne; nikdy na svých stránkách nenuť návštěvníka přemýšlet, třeba nad tím, na co se dá/nedá kliknout a co se pak stane/nestane; je to únavné a obtěžující.

Nevypadá to jinak špatně, ale na můj vkus příliš barviček v textu.

ACH TEN ČEŠTIN:
Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínkyčárka klidně mě napište e-mailčárka nebo napište do návštěvní knihy.
není problém napsat
tak já napíšu, ale nepiš o tom mně
Pokud by jste o nějakou fotku měli zájemčárka stačí napsat …
… vše co mě zájíma … a tak dalé.

Úpěnlivě prosím, neklikej zde.

To menu na mě působí divně proto, že se na první pohled tváří jako tlačítka, ale tak, jako zde při hover stavu, se žádná tlačítka nechovají.

Kouknul jsem i do kódu, ale perly typu
<p align="center"><font size="5">
<p>&nbsp;</p>
<font color="#FF0000">

mě nikterak neoslnily.

Bez obrázků nevím, kde jsem; přinejmenším <img src="img/logo.gif" alt="Logo"… bych upravil: alt="Balíkova stránka"
Další vada je pořád stejný <title>
Ve fotogalerii je špatně kódování; uvádíš windows-1250 (jako na zbytku stránek), ale fotogalerii máš iso-8859-2.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.