Autor Zpráva
Saara77
Profil
Předem dekuju za názor, už jsem si stránky jednou nechávala okomentovat, ale od té doby je padesátkrát předělávala.
Chápu, že chlapíkůmm se ten design možná líbit nebude, ale měly by prostě vypadat holčenče.

http://saara77.com

Díky
filip186
Profil
Ty posuvníky tam jsou nějak divně a ta druhá položka v menu je dost nečitelná.
tozi
Profil
1. pouvníky preč
2. menu nečitateľné, keď už tak aspoň nejaký hover treba
3. patička obrovská
4. ten hover na tope je čo?
5. absencia grafiky, vlastne je tam dosť ale neladi spolu
Fantomas
Profil *
Položky v memu jsou hůře čitelné, zkus jiný font.
Mistr
Profil
Saara77
(1) Nečitelné menu, což už zde bylo zmíněno.
(2) Najedu-li myškou na logo, pohne se (písmenka sjedou k sobě). To byl záměr?
(3) Stále stejný nápis v tagu TITLE v části HEAD.
(4) K bodu 3 ještě dovětek: Proč je psán bez háčků a čárek?
DaVit
Profil *
Každá Grafika he hrozne nekvalitná....a tiež sa mi nepáči ten posúvnik tam, zrušil by som ho....
Saara77
Profil
Fantomas
- na ten font určitě kouknu

Mistr
- k bodu 2 - až tak záměr to nebyl, spíš nepozornost :o)
- k bodu 3 - title změním dle stránek, a proč je bez čárků a háčků už fakt nevím...:o(


filip186
jak se mám zbavit posuvníků?
chci zrušit tabulku a seřadit to pomocí css,ale nevím jak vynechat posuvníky úplně

Díky za připomínky, ale předem děkuju i za nějakou radu. Jsem amatér a spoustě věcem absolutně nerozumím, jen mě to baví.
Saara77
Profil
Mistr
ještě otázka, jak mám změnit TITLE u každé jednotlivé stránky, když se mi tam mění přes php-include?
Saara77
Profil
DaVit
jaká grafika přesně?
oogi
Profil *
ještě otázka, jak mám změnit TITLE u každé jednotlivé stránky, když se mi tam mění přes php-include?
Do souboru s include daš <title><? echo $title ?></title>

a do každého soubotu před include: $title="nadpis";
Saara77
Profil
oogi
děkujuuu
konečně rada, která pomůže :o)
Díky!
Pajuc
Profil *
Trochu bych sladil ty barvy. IMHO se ta rudá ke tmavě hnědé moc nehodí. Já bych naopak udělal pozadí nějaké světlejší, aby se v něm obsah neztrácel. A ta bílá u té kočky to hyzdí dokonale, nemohla's to nabarvit nahnědo jako ty odkazy?

Ty posuvníky odstraníš tak, že odstraníš nesoulad rozměrů, což nejjednodušeji provedeš tak, že odstraníš nebo zvětšíš rozměry tabulky anebo místo vyhodíš to overflow: scroll.

Když najedu myší na záhlaví, tak se mi rozsvítí a trochu poskočí. Ten efekt je kontraproduktivní. Spíš bych jej použil u odkazů.

Uvažovala's o tom, dát tabulce (stránce) rámeček?
Saara77
Profil
oogi
tak mi to s tím <title> nějak nejde...
DaVit
Profil *
Saara77
V Logu, Menu, Pozadí v tabulke, všade je vidno obrovské pixely. Inak ma otázka "jak se mám zbavit posuvníků?" celkom prekvapila. Keď vieš jak si ich tam dala, tak aj jak pôjdu preč, nie?
Saara77
Profil
DaVit
když já dala overflow: scroll v domění, že se posuvníky objeví jen tam, kde je třeba a ne všude.
Nu, dala jsem je pryč úplně.
Co se grafiky týče, fakt jsem amatér, teď jsem zkusila zmenšit obsah pixelů u obrázku na pozadí a najednou to vypadá blbě...
Anonymní
Profil *
Tak jsem něco předělala, ale pořád mi nejde měnit TITLE u u jednotlivých stránek - v indexu je include, který "volá" jednotlivé "pages"
Zkoušela jsem to, jak radil oogi, ale asi blbě...
Saara77
Profil
grafiku jsem trochu převrtala, nevím da to stačí...
Saara77
Profil
Teď se vrhnu na CSS
RaDeoon
Profil *
No teda mě se to absolutně nelíbí ... nevidím ani smysl té stránky (hlavně zakoupení domény :)
Saara77
Profil
RaDeoon
Chci-li znát názor na stránku, zajímají mě spíš tehnické rady, nikoli tvůj osobní názor na smysl stránky či zakoupení domény - obé je čistě MOJE věc, do které TY nemáš co mluvit.
Tento způsob příspěvků mi nepřipadá vhodný pro tento druh diskuse.
RaDeoon
Profil *
Jak chceš:
1) na úvodní stránce by mělo být poslání a smysl té stránky, když už jsi se rozhodla pro aktualizace tak nevím proč je nemáš zarovnané ale nějak divně rozkafrané (mezi něčím je prázdný řádek, todle je zase jinak od kraje atd.) asi přehlednější by bylo

13.11.2006 - Myslím, že design je víceméně hotov.
11.10.2006 - Byla přidána nová sekce - Batika.

2) menu je absolutně nečitelné, hodil by se HOVER

3) patička by měla být JASNĚ oddělena od obsahu stránky

4) rubrika "úvod" by měla být první položkou v menu

5) navigace (menu) by mělo být něčím oddělené od obsahu (hr, barva, velikost písma) ne jen druh (ještě tak hnusný)

6) obrázek v hlavičce (banner) by měl něco znamenat a být významější formou než jen stejným hnusným písmem jako menu

7) u každé sekci by mělo být vždy napsán veliký nadpis který by rozvinul odkaz v menu

8) tag TITLE by měl rozvinout text v odkazu příklad <a href="nekam.htm" title="Podívejte se někam">někam</a>

ZDROJOVÝ KÓD
nevalidní dvacet chyb na úvodní stránce

BTW:zajímalo mě proč tam máš php ... to tam snad máš RS?
Saara77
Profil
RaDeoon

) na úvodní stránce by mělo být poslání a smysl té stránky
jsou to osobní stránky - je to napsáno v TITLE v HEAD

patička by měla být JASNĚ oddělena od obsahu stránky
já NECHCI, aby byla oddělena - zatím - je možné, že si to za týden rozmyslím...

7) u každé sekci by mělo být vždy napsán veliký nadpis který by rozvinul odkaz v menu
na to ještě kouknu

8) tag TITLE
title tam mám víceméně místo altu

BTW:zajímalo mě proč tam máš php ...
by the way - why not?
I have heard and read that PHP - INCLUDE supposed to be better than IFRAME.

ještě tak hnusný
opět pouze osobní názor na to, co se komu líbí


ZDROJOVÝ KÓD
nevalidní dvacet chyb na úvodní stránce

Katastrofa že? Ty chyby jsou vskutku zásadní....


než jen stejným hnusným písmem jako menu
..no, to už zní trochu trapně...


ale nějak divně rozkafrané
Nejsou to aktualizace, ber to jako deník... A systém v řazení má.


Jak chceš:
To zní až výhružně.

**************************

Jsem amatér, člověk, který s tvorbou webu nemá co do činění, kromě toho, že se tím baví ve svém volném čase na svých vlastních stránkách.

Děkuji za tvoji podporu začátečníka a pokud se diskuse začne zvrhávat do projevování antipatií, je na čase ji skončit.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0