Autor Zpráva
Marekk
Profil *
Co rikate na muj graficky navrh? Dekuju

http://www.amadina-gouldove.com/nejnovejsivzhled.png
RaDeoon
Profil *
Mě se to líbí... jestli to bude hezký i bez obrázků nevím ale ted mi to přijde docela PROFI ...

jen velká chyba je
že nemyslíš na rozlišení, já si třeba vůbec dlouho nevšiml že vpravo jsou ještě práci mám 1024krátxxx co takový 800x600 omg.
RaDeoon
Profil *
A ještě nevím jaký má smysl ta fotka nad menu, nic na ní nevidím jenom klec.
DZer
Profil
mně se to líbí ...přhledné a praktické
moch bych vytknout jen přílišnou šířku stránky(posunout to celé až k okraji do leva,nebo vynechat část pravého obrázku) a taky samotný textový obsah se mi zdá jednolitý ...(něco v textu zvýraznit,nákej nadpis nebo tak něco)
..ten refresh tohodle fora mně dere ted to vypadá jako, když omílám to samí co řek kolega přede mnou,ale asoň je vidět že to co řikáme je pravda když sme se na tom shodli
Marekk
Profil *
RaDeoon
Bez obrazku to bude asi dost obycejny, ale pocitam s tim, ze vetsina uzivatelu ma obrazky zapnuty. A ta fotka nad menu se bude menit podle tematu jednotlivych tlacitek, na ktere uzivatel najede mysi pripadne klikne.

RaDeoon, DZer
Asi budu muset to okno s textem zuzit, aby se i s menu veslo na obrazovku 800x600, mozna jeste uriznu toho ptaka vpravo.

DZer
Ten text je uvodni stranka, ktera uz na strankach je, a budou v ni jeste obrazky, text je v zatim pouzivane verzi odliseny (sem tam tucny) a ostatni stranky uz maji nadpisy a rozliseni sekci nadpisy.

Dekuju za pripominky
Marekk
Profil *
Zdravim, trochu sem to pozmenil, ale potreboval bych poradit, zde je aktualni odkaz

http://www.amadina-gouldove.com/new/glas2.html

nemuzu prijit na to proc me opera ani FF nezobrazuje body pozadi, a nevite jak bych se mohl zbavit tech 2px mezirek, ktery jsou v IE pod tlacitkama menu, ktery jsou vysouvaci??
Marekk
Profil *
nikdo nevi?
Railbot
Profil
Marekk
To pozadí je bílé, ne? Tak to těžko bude vidět na bílé stránce :)
Mezer pod tlačítkama menu se zbavíš například takto - _margin-bottom: -2px
Marekk
Profil *
Railbot

dík za odpověď, nikdo tu nereagoval, tak jsem to vložil do jiné sekce, kam to spíš patří. To pozadí není bílé, má na krajích toho divu s textem vytvářet stín, pokračuje až naspod stránky, IE to zobrazí, FF ani opera ne.
Marekk
Profil *
zdar, potreboval bych jeste poradit opet s mym navrhem

http://www.amadina-gouldove.com/new/glas2.html

nemuzu prijit na to, proc mi ff haze patku pod div head, kdyz mam div head, body i patku v relativni pozici, mely by se skladat pod sebe, IE je tak posklada ale ff ne, a jeste nevim proc mi v divu novinky ff posune to pismo nahoru i kdyz ma ten div, ve kterym je text priikazanej margin-top. Diky
RaDeoon
Profil *
Tipuji to na to aby jsi přidal do css { -moz-box-sizing: border-box; box-sizing: border-box;}
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.