Autor Zpráva
ta-k
Profil *
Ve cvičení ze základů využití počítačů jsme měli vytvořit webové stránky. Předělal jsem svoje původní staré stránky a chtěl jsem se zeptat na názor

http://www.math.muni.cz/~xklubus

Velkou část těch, co to budou hodnotit, nebude zajímat zdrojový kód
Lexter
Profil
No ten opřechod na pozadí a v galerii, je trochu lacinej a bijící do očí, jinak celkem pohoda práce :)
Timy
Profil
A co se teda bude hodnotit? :-)
Railbot
Profil
Pokud by nás kód neměl zajímat, tak pak už tu máme jen grafickou a obsahovou část webu. Ta první, tedy grafická, je špatná (výběr barev, logo...) a obsahem mi web přijde příliš strohý. Určitě by se toho našlo víc, co by se na takové stránky hodilo.
filip186
Profil
Docela zajímavý dávat na modrý pozadí modrý odkaz. Já bych si ho normálně ani nevšiml :)
ta-k
Profil *
sorry, samozřejmě můžete hodnotit kód.

Lexter v te galerii to opravím, až budu moct, prostě jsem lepší nestihl, ale jak by to mělo být na tom pozadí?
Anonymní
Profil *
Na úkol do školy docela dobré, můj syn spáchal mnohem horší. BTW: i v Tebou nenáviděném IE vypadá stejně.
Lexter
Profil
sorry, samozřejmě můžete hodnotit kód.

Lexter v te galerii to opravím, až budu moct, prostě jsem lepší nestihl, ale jak by to mělo být na tom pozadí?



Mě by se třba moc líbilo, kdyby si obsahu dal lehký bílí rámeček a na pozadí hodil lehce (velice lehce šedivý pattern, třeba zešikmených obdélníčků.
Timy
Profil
ta-k
(1) <a href="pascal.html">&nbsp;pascal&nbsp;</a> -- nedá se tohle řešit nějakým paddingem?
(2) nechápu, prčo tam máš rozházené nadpisy - <h5> a <h3> tam jsou, ale <h1> ne
(3) <div id="dokraj"><img src="dokraj.gif" alt="dolní okraj"></div> -- tohle by mělo jít spíš přes background
(4) while x<=length(s) do -- to "<" bych docela určitě zapsal entitou
(5) write(s[x]); -- za tohle by tě náš vyučující z programování zastřelil :-) Copak asi proměnná "s" obsahuje? Chtělo by to nějaký logičtější název...
ta-k
Profil *
omlouvám se, že jsem dřív nereagoval (škola)...
a DĚKUJU všem za rady!

to filip186 nechtěl jsem to moc zvýrazňovat a na mém displeji to šlo vidět. ale opravdu jsem si všiml, že to záleží na monitoru, a trochu jsem to opravil

to Lexter jako odkaz na galerii dam jednu z fotek (později tu nejnovější). bílý rámeček mi zatím dělá problémy, protože mi to nesedí s posuvníkem a taky dělá problémy na první stránce kvůli sloupečku novinek.
a s patternem nemám zatím zkušenosti. nejspíš dobrý nápad! má se to udělat pomocí opakování kousku obrázku? photoshop bohužel nemám.

to Timy (1) jj, máš pravdu, ze začátku mě to nenapadlo a pak nebyl čas. myslím, že se to ale mine i bez paddingu. ale použil jsem to u odkazů, před kterými se zobrazuje šipka
(2) hmm, sémantika mě nikdy nenapadla. hodila se mi přednastavená velikost, tak jsem to tak použil. příště na to budu pamatovat a časem to opravím.
(3) v tom divu mám jen kousek toho obrázku. nebude vadit, když tam potom nezbude nic?
(4) opraveno :)
(5) to mám takový zlozvyk, že jednoduché proměnné popisuju takto krátce. integer i, string s, text t, pole p, real r ... :)

jinak co se týče těch barev, tak to asi nemám dané a nevím, jak to zlepšit :(
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.