| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| zajva Profil |
#1 · Zasláno: 5. 12. 2006, 19:22:01
Ahoj,
připravil jsem pro užívání zdarma prográmek v MS Excel, nejlépe XP a výše. Je "poháněný" pomocí VBA atd. Proto je nutno povolit makra, nejlépe střední úrovně. Jedná se o universální databázi webových stránek, souborů uložených na disku PC, případně kontaktů na osoby atd. v množství až 65 000 záznamů. Výhoda je ta, že se nemusí instalovat a lze ji používat i z přenosného média s možností záznamu. Je velice malá a vybavené spoustou dalších funkcí, například výpisem údajů z hostitelského PC, stahováním a zpracováváním údajů z jiných aplikací, jejich odesílání. odesílání SMS zdarma pomocí sponzorovaných bran a mnoho dalších. Navíc jde buď automaticky nebo ručně uživatelem upravovat dle vlastních potřeb velikost jednotlivých prvků. I když je zdarma, přiznávám, že se jedná o můj reklamní materiál výrobce software pod MS Excel, který však záhadným způsobem nemůže získat ani zakázku, ani nabídku pro zaměstnání. A to i když umí zapracovat téměř cokoliv do funkční podoby a určitě by se za pomoc přiměřeně revanžoval. Jedinou výhodou pro mne je, že při uzavírání souboru dojde automaticky k připojení na mojí stránku. Je to hlavně proto, abych mohl zdokumentovat, zda program skutečně někdo využívá. Za to se omlouvám. Může li mi někdo pomoci s mým dilema, budu velice rád a předem děkuji. Rovněž budu vděčný za náměty, čím prográmek vylepšit. Soubor je ke stažení z http://zajva.lexico.cz/soubory/AA_Uni_Data.zip a je velký asi 450 KB. Vašek |
||
| zajva Profil |
#2 · Zasláno: 5. 12. 2006, 19:24:09
pomůže někdo?
|
||
| HajekJirka Profil |
#3 · Zasláno: 5. 12. 2006, 19:53:43
Dobrý večer,
na můj vkus má "program" zbytečně moc barev a strašně dlouho se ukládá. Kolik si tak účtujete za vytvoření nějakého programu? |
||
| zajva Profil |
#4 · Zasláno: 5. 12. 2006, 20:05:01
Dobrý večer,
záleží na podmínkách a možnostech. Určitě vše domluvou. Mám mnoho programů užívaných v různých sférách lidské činnosti a velice oblíbených. Nějak však nemohu prorazit do profi sféry. Banality typu barev lze jednoduše řešit podle požadavku. Rovněž vše ostatní V.Zajíc |
||
| HajekJirka Profil |
#5 · Zasláno: 5. 12. 2006, 20:10:57
Tak prosím napište alespoň přibližnou cenu programu, který by tisknul složenky (jméno, ceny, příjemnce,...).
Popř. program na tvorbu faktur (daňových dokladů). Děkuji |
||
| zajva Profil |
#6 · Zasláno: 5. 12. 2006, 21:47:45
Nechci zde obtěžovat další uživatele i dyž to před nimi nehodlám tajit. Přiznávám, že nemám nejmenší představu o ceně této práce i když vím, že to není tak velký problém vytvořit. Prosím, ozvěte se na moji soukromou adresu uvedenou na mé stránce a nabídněte. Velice rád se přizpůsobím. Protože mám možnost konzultace i do současné doby neřešených situací s dalšími kolegy, věřím, že by jste mohl být spokojen. Kolegové kteří vypomohou, rovněž.
Václav Zajíc |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0