| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Sedr TV Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 12. 2006, 11:09:23
Toto je stránka Otvické televize Sedr v novém kabátě ohodnotte pls. http://tv-sedr.wz.cz
|
||
| swetko Profil |
#2 · Zasláno: 8. 12. 2006, 11:20:25 · Upravil/a: swetko
menu: home(ked je vsetko cesky: domov?)-spravy-zabava-sluzby v opere nesedi,pod obrazkom je medzera
ked vypnem obrazky cele to menu zmizne, priradit aspon alt (napr. tlacitko najdi ho ma ..) |
||
| Sedr TV Profil * |
#3 · Zasláno: 8. 12. 2006, 11:23:38
Menu je totiž obrázkové, a home je index ale jak by to asi vypadalo kdy by tam bylo Domov místo Home co?
A mezera je tam schváně. |
||
| swetko Profil |
#4 · Zasláno: 8. 12. 2006, 11:40:23 · Upravil/a: swetko
jak by to asi vypadalo kdy by tam bylo Domov místo Home co?
tak mozno to po cesky je domů, to nie je podstatne... alebo sa da pouzit slovo uvod , urciteje ekvivalent slova home existuje aj v cestine Menu je totiž obrázkové ano prave o to ide ze menu je obrazkove a preto vravim ze mu treba priradit alt... ked vipnem obrazky aby tam ostal aspon popis .. inek je menu nefunkcne A mezera je tam schváně
tak schvalne...mhm... zaujimavi to pocin |
||
| tozi Profil |
#5 · Zasláno: 8. 12. 2006, 15:25:57 · Upravil/a: tozi
1. prečo je v menu pri rss ta ikonka?
2. v headeri máš napisane Patrik-video- je to rozmazané a nejak zdeformovane daj to preč 3. v patičke je nejaky neidentifikovateľný modročervený obrázok 4. najdi je nejake divne urob to bez obrázku, alebo keď už obrázok tak ho prerob 5. v pravom stlpci odsaď aspoň trocha text od ľavej strany 6. to vrchne menu som si ani nevšimol, až ked som prešiel z miškou nad nim |
||
| 509 Profil |
#6 · Zasláno: 8. 12. 2006, 16:28:03
to pozadie je sice take spartanske, ale aspon to ma v celku privetive tony, ten zbytok je ale strasna supa... Ja si trufam povedat, ze to pozadie si niekde okukal a ten zbytok do toho len nejako posadil... Estetom zrejme nikdy nebudes, je zrejme, ze akykolvek cit ti pre to chyba.. Graficka stranka je vazne hrozna a neda sa to ani konkretizovat, lebo neviem kde by som zacal...
Rob si kod a programuj, na kreslenie si najdi sikovnejsieho kamarata |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0