Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
zhodnoťte stránky - odkaz je v titulku
|
||
none Profil |
#2 · Zasláno: 7. 3. 2005, 11:33:15
neskutečne preplácané
|
||
Marty Profil |
#3 · Zasláno: 7. 3. 2005, 14:22:18
- je tam horzně moc blikajících věciček(hlavně ty spořiče a ty šipky u nejnovějších melodií)
- stránka je rozvržená přes rámy, nic moc - teď vlastně koukám, že ty jazykový mutace jsou jen jiný stránky vložený do tý tvojí, to jde o nějakej mezinárodní projekt???? Celkově to hodnotím kladně, i když mi přijde trochu špatně zvolená doména. Když se tak ale na to koukám neokopíroval jsi náhodou http://www.loga-zvoneni.com/ |
||
mat Profil |
#4 · Zasláno: 7. 3. 2005, 15:03:17 · Upravil/a: mat
chápu-li to dobře, marek janů je jedním z x stovek webmasterů, kteří do svých stránek (www.melodye.wz.cz) načítají onu sonnerie.net (od mediaplazza?) - aspoň podle url ve frames v kódu marek.janu.sone.... atd. bych to tak chápal - pokud si tedy někdo pak přes "jeho stránky" (jeho účet v programu) něco objedná nebo koupí, má za to marek janů nějakou provizi...
- není tedy co hodnotit - design, ať je jakýkoliv, je nepůvodní, resp. načítá se odjinud, a kód? Stačí to podivné doctype nebo h1, obsahující změť klíčových slov... - budu rád, když mě autor poučí, jestli jsem se spletl, stránku ale prosím nehodnoťte, není opravdu co: viz. http://sonnerie.net |
||
habendorf Profil |
#5 · Zasláno: 7. 3. 2005, 15:13:31
mat: Souhlas, jen dvě otázky:
1) <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> Co považuješ na tomto doctype za "podivné"? 2) V celém kódu není jediný h1 a keywords v meta mi přijdou celkem relevantní vůči zaměření stránek. O co jde? Jinak máš samozřejmě pravdu, není zde co hodnotit. Myslím že anonymnímu šlo spíš o reklamu a hodně bláhovou naději, že snad někdo někam klikne. |
||
Marty Profil |
#6 · Zasláno: 7. 3. 2005, 15:15:53 · Upravil/a: Marty
2) V celém kódu není jediný h1 a keywords v meta mi přijdou celkem relevantní vůči zaměření stránek. O co jde?
Trochu podivné SEO: <h1> tisíce vyzváněcích melodií monofoní polyfoní monofonní polyfonní vícehlasé několikahlasé jednohlasé jedno hlasé 40 ti 60 ti 12 ti 10 ti skvělé hymny písně nové staré zadarmo zdarma super matrix originální z filmů národní ukázky tapety na plochu dlouhé ke stažení </h1> |
||
mat Profil |
#7 · Zasláno: 7. 3. 2005, 15:17:37 · Upravil/a: mat
habendorf
nevím jak tobě, ale mě se pod doctype zobrazuje ještě jedno, asi zapomenuté: <DOCTYPE EN? 4.01 HTML DTD W3C ?- public html> a to h1 je ve frame a má tuhle podobu: viz. výše Marty pak ještě snad h2 - sex sexy obrázky ...:)) aspoň v mozille se mi to takhle v kódu zobrazí... |
||
Fred Profil |
#8 · Zasláno: 7. 3. 2005, 16:19:17 · Upravil/a: Fred
No spíš bych řekl, že ta stránka je zralá na blacklist a ještě na smáznutí z webzdarma. Protože nekalé triky v noframes jsou asi proto, aby se zvýšil pagerank stránky, která je funkční i bez toho framesetu. Výpis toho noframes
</noframes> být moderátorem, tak tenhle odkaz asi smažu, být admin na wz tuhle stránku smažu, být google tuhle stránku hodím do banned. Bohužel mám pocit, že google to udělá jen s tou stránkou na wz a se skutečným obsahem ne. Pěkná prasárna |
||
habendorf Profil |
#9 · Zasláno: 7. 3. 2005, 16:37:33
Marty, mat: Aha, asi jsem koukal někam jinam, sorry.
|
||
mat Profil |
#10 · Zasláno: 7. 3. 2005, 17:13:08
tak to tedy zamknu, odkaz nechám pouze v titulku, ať se může každý podívat, co si taky nechávají lidi v téhle diskuzi zhodnotit...
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0