Autor Zpráva
Lexter
http://www.ljt.cz/

Tak jsem ho trochu překopal, chtěl bych se vás zeptat, jak na vás působí takovýto vzhled.

Děkuji za názory.

nezapomínejte že jde pouze o rozcestník.
Dero
Lexter: Mnohem lepší než předtím.
Lexter
Děkuju
dracek
Líbí, ale chtělo by to udělat nějakou "plnohodnotnou" ljt prezentaci :-)

Ale rozcestník je to pěkný.
rommy
Profil *
v patičce napsáno - Grafiku vytvořil.... já tam tedy grafiku postrádám
...hover odkazy...nepřijatelný
Lexter
dracek: design pro tuto prezentaci je již na cestě :)

rommy. proč?
Lexter
rommy: myslím ten hover.
Lexter
Květina se již nemění, ale nevím zda to tak nechat, ale je to taky fajné
rommy
Profil *
Lexter
úplně zbytečný zvětšení...celá stránka potom skáče jak nadmutá koza....
vyřeš to třeba jiným zabarvením odkazu
Lexter
Mluvil jsi o ie, že? ano to ještě není odladěné, budu muset kluky požádat o pomoc, tam mi to celé nějak hapruje, jinde to jede podle mých představ, v iw rozhodně ne, díky za upozornění.
gyoja
Ne ne, rommy mluvil o zvětšovacím hover efektu u odkazů. Vždycky se mi točí hlava z toho jak poskakuje celý text pod tím.
Bubák
Prohlašuješ, že je to CSS validní, ale není. Máš tam 2× překlep, tak si to oprav.
Mezi varováními je 6×Redefinition of..., to by se stávat nemělo. Sice to ničemu nevadí, ale jsou to zbytečná data navíc.

Na webu není téměř žádná grafika, a přesto obrázky mají 85 kB. Po optimalizaci, aniž bych se změnil barvu jediného pixelu, jsem se dostal na 7,8 kB, tedy asi 9%.

Chybí nadpis, jak při vypnutých obrázcích, tak pro vyhledávače by se určitě hodil.
Květ je useknutý, vypadá to divně. Zvětšení textu při hover jde udělat tak, aby stránka neposkakovala.
Mistr
Lexter
Neplánuješ dát odkazy do dvou sloupců?
Lexter
Však jsem vám již jednou říkal, že je to problém IE. jenom tam mi to hodně hapruje. V ostatních prohlížečích mi jede rozcestník v pořádku- Ale napravím vše, co tu bylo řečeno.
Lexter
Tak jsem si všiml, že jde o chybu v css, odkazy jsou již napraveny, nyní musím odladit main pro ie a dodat nadpis
Anonymní
Profil *
bububu obrazky jsou vypnute... kdo dne chodi na web s vypnutymy img ? mas rychlost 56kbps ?
Plaváček
Anonymní

kdo dne chodi na web s vypnutymy img

Třeba právě Yuhů je tím pověstný a není sám.
roberta
v IE7 sa stránka zobrazuje rozhádzane

http://test.ikoner.sk/ljt.jpg
Casero
Lexter
Opravdu nic moc, asi nejslabší co jsem tu od tebe viděl, žádná grafika, i když je to jen rozcestník a to bílé místo na spodku se tam nehodí, víc by se hodilo to připlesknout na konec stránky...
djlj
Anonymní
Pokud surfuji na mobilu (mám vypnuté obrázky z důvodu nižšího přenosu dat) a autor stránek do obrázkových odkazů nepřidá alt popisek, těžko pak vím, kam se tím odkazem dostanu.
Lexter
Děkuji za připomínky, kódoval jsem to sám, takže je asi jasné, že se mi to v ie rozhodí. Ale určitě to spravím...

djlj: kde mám obrázkové odkazy?
Lexter
Casero: Mno nejspíš to je trochu slabé, ale tady mi jde jen o čitelnost a odkazy na subdomény, ale tuším, že ještě promakám ;)
rommy
Profil *
Lexter
Děkuji za připomínky, kódoval jsem to sám, takže je asi jasné, že se mi to v ie rozhodí.
ty si to před zveřejněním v IE nekontroluješ??
Lexter
Asi těžko když mi nejede. Nevím proč, ale když si ho zapnu, kousne se mi PC a jsem v háji :( Reinstalace nepomohla
Lexter
Asi těžko když mi nejede. Nevím proč, ale když si ho zapnu, kousne se mi PC a jsem v háji :( Reinstalace nepomohla
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0