Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Majo Profil * |
#1 · Zasláno: 15. 12. 2006, 23:06:48
Tak som zas tu.Niečo som na stránke pomenil, tak môžte znova hodnotiť.A hlavne radiť.
Ďakujem. www.elvis80.ic.cz |
||
Otas Profil |
#2 · Zasláno: 15. 12. 2006, 23:16:07
Hele "Majo", promiň ale něco podobného jsme teď řešili s Lextrem na: tady. Ten design je zastaralý, já vím že to není je o něm, ale tohle fakt už neletí. Tabulky pryč, grafiku znova, ta se mi opravdu nelíbí, vždyť třeba tady na fóru máš tolik inspirací. Nejsme žádní profíci, ale poradíme, posloužíme, teda snad.
|
||
Majo Profil * |
#3 · Zasláno: 15. 12. 2006, 23:42:23
Asi sa stala chyba.Skúsil som pozrieť stránky, ale boli tam Domáce dražby.To je tiež môj výtvor, ale nič moc.tak ak si reagoval na tie stránky, prepáč, o tie sa nejednalo.Už by to malo byť v poriadku.
|
||
Mistr Profil |
#4 · Zasláno: 16. 12. 2006, 07:06:56
Majo
(1) Proč je tak výrazný kontrast mezi hlavní plochou stránky a okolím (tedy hlavičkou a pravým a levým sloupcem)? (2) Nevhodný kontrast textu a pozadí v hlavní ploše stránky. (3) Absence klikacího loga. (4) V sekci Download toho "moc" není... Podobně se vedlo i sekci Tvorba bannerov. |
||
Lexter Profil |
#5 · Zasláno: 16. 12. 2006, 08:57:02
Nic moc Majo, ale nevěš hlavu. Zkus to třeba prohodit za příjemnější barvy. a zmenši ten border všude tak na jeden pixel, to úplně postačí. Pokud by jsi pozadí nechal třeba bílé a osttaní design ladil do té šedé na pozadí + přidal nějaké hezké barvičky, třeba modré, vypadalo by to lépe.
|
||
Majo Profil * |
#6 · Zasláno: 16. 12. 2006, 13:54:10
Tak zmenené.Čo vy na to?
|
||
Mistr Profil |
#7 · Zasláno: 16. 12. 2006, 21:06:59
Majo
Tak zmenené.Čo vy na to? Viz mé předchozí body (3) a (4). Navíc bych doplnil bod (5): odděl více formulář (i třeba s těsně předcházející větou) od zbytku předcházejícího textu. |
||
Majo Profil * |
#8 · Zasláno: 16. 12. 2006, 22:09:13
Mistr:
(3) - mám pocit, že klikacie logo je výhoda skôr veľkých stránok, naviac mám tam odkaz Hlavná stránka (4) - download pribudne, len ešte neviem, čo tam dať (5) - pracuje sa na tom Ďakujem.Čo ďalej? |
||
Mistr Profil |
#9 · Zasláno: 17. 12. 2006, 15:43:18
Majo
(3) - mám pocit, že klikacie logo je výhoda skôr veľkých stránok, naviac mám tam odkaz Hlavná stránka Klikací logo je dnes věc, na kterou jsou uživatelé zvyklí a využívají ji. Zkus si na příslušných stránkách klepnout na obrázky: ![]() ![]() ![]() Když ve webu zabloudíš, ať už je to malý či velký web, klepneš na klikací logo a jsi hned na titulce a můžeš putovat webem znovu. A že máš odkaz Hlavní stránka? Jak říká Steve Krug ve své knížce: "Nenuťte uživatele přemýšlet." |
||
Pajas Profil * |
#10 · Zasláno: 17. 12. 2006, 17:58:04
Není klikací logo, chybí hover, design zastaralý, nedodělané - download a ty kontakty... :-/
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0