Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Otas Profil |
#1 · Zasláno: 20. 12. 2006, 13:34:04
Plaváček:Stačí, nebo ještě?
|
||
Plaváček Profil |
#2 · Zasláno: 20. 12. 2006, 13:37:17
Otas
Dobré to bude. Hele, tohle http://www.test.midasweb.eu/ambrozie/?page=restaurace je možná fikanej nápad, ale osobně se mi to pozadí pod fotkama nelíbí, neladí to do designu a zabíjí to fotky samotné. Zkus se umravnit a použít spíš decentní lehké rámečky s jemným pozadím nebo tak něco. |
||
Otas Profil |
#3 · Zasláno: 20. 12. 2006, 13:44:18
Plaváček:To jsem spáchal dneska, původně jsem tam měl jenom takové obyčejné rámečky, takže to tedy vrátím.
Zatím díky moc za tvůj čas, musím pádit pro dárky, dětičkám. Jestli můžu, ještě se ozvu až pokročím dále. PS: Dodatečně vše nejlepší k tvému svátku, tuším že jsi ho měl v pondělí? |
||
Plaváček Profil |
#4 · Zasláno: 20. 12. 2006, 13:46:22
Otas
k tvému svátku, tuším že jsi ho měl v pondělí Asi jo, jenže já mám vřelý vztah k vodě, a tak svátek slavím na Medarda. Ale i tak díky :) |
||
habendorf Profil |
#5 · Zasláno: 20. 12. 2006, 19:53:50
mám vřelý vztah k vodě, a tak svátek slavím na Medarda
... a navíc Modrý Portugal není v kalendáři :o)) |
||
Časová prodleva: 15 dní
|
|||
Otas Profil |
#6 · Zasláno: 4. 1. 2007, 11:14:48
Tak je skoro hotovo. Můžete te se na to prosím ještě jednou kouknout, abych mohl udělat závěrečné doladění?
Jediné co ještě chybí jsou obrázky v galeriích disko a karaoke-country. Mrkněte kdyžtak i na knihu návštěv. Díky předem. |
||
Railbot Profil |
#7 · Zasláno: 4. 1. 2007, 11:33:53
Otas
Nelíbí se mi ta kombinace kulatých rohů a normalních hranatých. A co se mi nelíbí ještě víc je změna designu. Návštěvní knihu bych zasadil do toho samého jako je samotný web restaurace. |
||
Otas Profil |
#8 · Zasláno: 4. 1. 2007, 11:43:21
Railbot:
Nelíbí se mi ta kombinace kulatých rohů a normalních hranatých. Předpokládám že to se taky týká návštěvní knihy. Tak já si teda s tou knihou ještě pohraju a to jsem měl takovou radost, jakej jsem udělal "sešítek". :-( Díky. |
||
Railbot Profil |
#9 · Zasláno: 4. 1. 2007, 11:50:42
Otas
Proti sešítku nic nemám, je pěkný. Ale nepovažuji zrovna změnu prostředí/designu za optimální, protože to někoho může zmást (kam jsem se to dostal? Je to tu jiné). Ponechal bych původní design a lehce ho změnil, určitě tam někam ten sešítek v nějaké podobě zakomponuješ :) |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0