| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Machi Profil |
#1 · Zasláno: 21. 12. 2006, 07:00:15 · Upravil/a: Machi
Zdravím, nevím, jestli tu stránku znáte, nicméně už delší dobu provozuju takový mini-portál o Mirandě na adrese http://mirandakex.cz a zhruba před týdnem jsem změnil CMS (z Nuku na WP) a kompletně překopal design. Je to sice jenom XHTML 1.0 Transitional validní, ale to je proto, že jsem líný používat aligny aj :D Zato se to zobrazí stejně ve všech dnes používaných browserech (dokonce i IE 6.0 nepotřebuje žádné hacky). S tímto souvisí ještě jedna otázečka. Menu je relativně roztažené dolů a když se použije vyhledávání třeba s jedním výsledkem, tak je potom na zbytku stránky vlevo stejné pozadí, jaké má menu. Nedokázal by to někdo validně a bez hacků vyřešit? Mně se to nepovedlo. Díky moc
PS. Takto vypadal minulý web |
||
| filip186 Profil |
#2 · Zasláno: 21. 12. 2006, 09:18:26
Ten minulý web je hezčí :)
|
||
| Peca Profil |
#3 · Zasláno: 21. 12. 2006, 09:55:32
Co znamená KeX?
|
||
| peta Profil |
#4 · Zasláno: 21. 12. 2006, 10:35:27 · Upravil/a: peta
Ja bych moc o validite nemluvil...
FF 17 varovani a vsechny jsou zpusobene spatnym formatem URL u odkazu u kazdeho clanku. Tj 17 clanku 17 chyb. Jinak si myslim, ze to ujde. Vyhledavani --> Výsledky hledání Omluváme se, ale nebyl nalezen žádný výraz. <-- Ocekaval bych, ze mi to napise jmeno vyrazu, ktery jsem hledal. Nicmene tato stranka hlasi 2 varovani, takze je mozna problem v CMS. - prazdny P /P - schazejici LI <h2>Reklama</h2> <ul> <div class="rekl3"> Zluta stranka pri delsim menu, co treba min-width? http://peter-mlich.wz.cz/rs2/ U > se to definuje pro nejblizsi nadrazeny blok. A protoze to IE nezna, tak ten zapis ignoruje Co se tyce validity CSS, takze bych se nejakym nehackovym resenim nezabyval. Varování: Neznámá vlastnost 'filter'. Deklarace vynechána. Řádek: 21 Varování: Chyba při parsování hodnoty vlastnosti 'display'. Deklarace vynechána. Řádek: 95 Varování: Neznámá vlastnost 'filter'. Deklarace vynechána. Řádek: 80 Jinak ti to ve FF nezobrazuje pravy cerny okraj. |
||
| Machi Profil |
#5 · Zasláno: 21. 12. 2006, 15:22:22
Peca - KeX je zcela nedefinovatelné slovo
peta - těch 17 errorů máš z nějakého validátoru ve FF? to je mně celkem jedno, že se mu to nelíbí, W3 na to nic neříká... Jinak chyběl mně tam <li>, už tam je. Hlavní CSS je validní, to co jsi checkoval ty CSS lightboxu (plugin pro etevírání obrázků) a s tím asi nic neudělám, protože té části vůbec nerozumím. Ve vyhledávání je to prázdné p pro případ více nalezených stránek... |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0