| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Romanticka Profil |
#1 · Zasláno: 22. 12. 2006, 11:20:02
Zdravím. Všem přeji šťastné a veselé Vánoce :)
Prosím o zhodnocení Roman - grafické portfolio. (Není tam toho moc, takže odpovědi typu: "Vždyť tam nic není, co chceš kontrolovat.", se prosím zdržte. Děkuji) - kód - použitelnost - přístupnost - design Jak na vás působí mé práce? Myslíte, že jsou dobré a moderní? Myslíte, že o takové designy bude zájem? |
||
| flz Profil |
#2 · Zasláno: 22. 12. 2006, 11:27:14 · Upravil/a: flz
kodu nerozumiem, ale po dizajnovej stranke je to perfektne. nepozeral som vsetky weby co tam mas, ale je vidno zlepsenie (oproti minulym pracam co si tu zverejnoval).
troska mi vadi to mierne rozmazanie v tvojom vianocnom pozdrave (a tiez by si zasluzilo mat vlastny html kod :) ) edit: az teraz som si uvedomil, ze mam hodnotit to portfolio a nie tie weby :D |
||
| Railbot Profil |
#3 · Zasláno: 22. 12. 2006, 12:38:33 · Upravil/a: Railbot
Asi to nejslabší, co jsem od tebe viděl.
- logo se mi absolutně nelíbí, jednoduché až příliš, divný font - text v hlavičce příliš splývá dohromady logo + kontaktní informace - hover na položkách menu se mi nelíbí, nehodí se - obrázek "freelance designer" malý, nevýrazný, podprlůměrný jako celá hlavička - přílšu velké náhledové obrázky referencí - nelíbí se mi ani hover na nich - moc dlouhá stránka - člověk než se dostane (najde) na kontakt, tak by vykvet, nedejbože si zvětšít písmo, to je pak 2x tak dlouhé pomalu (nebereme v úvahu, že na kontakt skočím hned nahoře přes odkaz, ale rozmyslim si to až v půlce stránky) - u kontaktního formuláře by neškodilo používat labely |
||
| klokyn Profil |
#4 · Zasláno: 22. 12. 2006, 13:05:12
Romanticka
Šťastné a veselé aj tebe ;-) Tvoje portfólio na mňa pôsobí príliš obyčajne, aj keď je to úhľadné, čisté a milé. Naproti tomu sú referencie neskutočne podarené. |
||
| Romanticka Profil |
#5 · Zasláno: 23. 12. 2006, 21:51:15
Railbot
Takze se ti nelibi cela page? Mel bych s ni asi neco udelat co? Priznavam, ze to bylo delany na rychlo. A proc je blby ze na jedne strance mam vsechny nahledy na designy? Je to lepsi, nez porad klikat na dalsi atd., ne? A ty nahledy tech referenci, proc by byli moc velke? Me se to zda byt dobry, ne. |
||
| Zahon Profil |
#6 · Zasláno: 23. 12. 2006, 23:22:16 · Upravil/a: Zahon
Souhlasil bych s Railbotem, ta hlavička mi přijde podivně natěsnaná, nevýrazná. Stejně tak menu.
A celá stránka je opravdu velmi, velmi dlouhá. Co takhle zkusit dát vždy dvě reference vedle sebe (no, je to jenom nápad, třeba je to úplná blbost..) + hover u referencí mi přijde takový nedokončený, je fajn, že se mi pozadí změní do modra, ale asi bych uvítal i nenápadný rámeček. Jinak mít vše na jedné stránce mi přijde v tomto případě vhodné, rozhodně bych to neměnil. A na konec myslím, že se sluší říct, že ať už zde bylo, je a bude řečeno cokoli, stejně se jedná o jeden z mála designů hodnocených na tomto webu, na který se člověk podívá a neudělá se mu špatně, ale naopak si řekne, že s tím českým webdesignem to asi ještě nebude zas tak zlé... Hodně štěstí do Nového roku. Upraveno: Ještě dodatek k přístupnosti. Při vypnutých obrázcích zmizí naprosto informace o emailu, skypu i ICQ. On se totiž bílý text na bílém pozadí dost dobře nedá číst. |
||
| Railbot Profil |
#7 · Zasláno: 23. 12. 2006, 23:26:47
Romanticka
Neříkal jsem, že je špatné mít vše na jedné stránce. To vůbec není špatné a také jsem to jednou použil. Jenom se to musí zpracovat tak, aby stránka nebyla dlouha jak týden před výplatou. Náhledy referencí menší, dát vždy dvě vedle sebe, jak už tu zaznělo, to by nebylo špatné. Rozhodně lepší než současný stav. A tu hlavičku předělej asi celou. Jelikož ta mi přijde nejhorší z celého webu a nejsem sám, takže na tom něco bude. Já vím, že máš na víc, tak se snaž ;) |
||
| Romanticka Profil |
#8 · Zasláno: 24. 12. 2006, 19:04:50
uz se na tom pracuje
|
||
| Romanticka Profil |
#9 · Zasláno: 25. 12. 2006, 17:37:03
Tak už je tam nova page. Co na ni rikate ted? Ty stranky s nahledy asi budu jeste upravovat, jak bude trochu casu.
|
||
| flz Profil |
#10 · Zasláno: 26. 12. 2006, 14:10:00
nenacitalo sa mi CSS
|
||
| Railbot Profil |
#11 · Zasláno: 26. 12. 2006, 15:13:37
Posun k lepšímu. Ale ta hlavička...určitě ještě něco udělej s hoverem na položkách. Přijde mi příliš obyčejný a stejná barva jako je barva pozadí se mi nezdá hezké v tomto případě. Logo barevně nezapadá. Dále se mi nelíbí, že hlavička je světlejší než patička s kontaktama. A detail - nebylo by u Skypu lepší použít to jejich logo modré se zelenou šipkou, protože takové mají, ne červené. DOlní stránkování se jaksi ztrácí v tom pozadí s ornamentama. Hover na referencích je ok, takový decentní skoro neviditelný, ale není pěkné, jak dole překrývá a jakoby ukusuje opět to pozadí s tím vzorkem.
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0