Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Acci Profil |
#1 · Zasláno: 27. 12. 2006, 14:28:04 · Upravil/a: Acci
Chtěl bych poprosit o kritiku předělaného webu obce Újezd. Jde mi pouze o kritiku vzhledu, HTML a CSS kód se bude ještě upravovat.
Hlavně mně zajímá, za je lepší než původní. Děkuju. |
||
habendorf Profil |
#2 · Zasláno: 27. 12. 2006, 14:37:09
Tak lepší je určitě. Layout má několik zásadních chyb, ale píšeš že to budeš upravovat...
|
||
Acci Profil |
#3 · Zasláno: 27. 12. 2006, 14:45:02
Layout má několik zásadních chyb, ale píšeš že to budeš upravovat...
Budu, ale rád bych se dozvěděl jaké, abych se jich mohl vyvarovat... |
||
habendorf Profil |
#4 · Zasláno: 27. 12. 2006, 14:55:42
Na kód nemám čas, ale web se chová podivně při -- a ++ písma v prohlížeči, což vždy signalizuje nějakou shnilotinu.
Např. při -- ustřeluje patička (pos. absolute?) a obrázek vlevo dole "nabourá" do menu (kombinace height a min-height pro levý sloupec by to asi spravila). Při ++ začne text pod "Úřední deska" ve svém průběhu měnit šířku jako by někde chyběl clear a text podtékal. Jak říkám, usuzuji jen z chování v prohlížeči (IE), kód jsem neviděl. |
||
Railbot Profil |
#5 · Zasláno: 27. 12. 2006, 15:18:52
Vzhledově určitě o něco lepší než původní.
Letem světem jen pár drobností, které bys v kódu jistě neopomněl, ale radši je sem vypíšu (sorry no!) :)... - postrádám H1 - menu by mohlo být textové jen s odrážkou jako pozadí - nějaký hover na odkazy - <br><br><br><br><br><br> vyměnit za margin - k obrázkům alt - copyright není entitou? - velikost písma bych nezadával v em, IE s tim umí divy - sémantika by měla radost, kdyby byla adresa úřadu v <address> |
||
Mistr Profil |
#6 · Zasláno: 28. 12. 2006, 02:06:13
Acci
Osobně se mi příliš nezamlouvá první písmeno (), ale asi je to jen otázkou vkusu. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0