Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
BMAJTZ Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 12. 2006, 00:03:07
Zdar potreboval bych ohodnotit sajtu http://www.apokalypsa.wz.cz/NEW/index.htm . Vytvoril jsem ji jako nahradu za stavajici. Pouzivam CSS stylovani a v tom je strasny problem odladil jsem to pro EI, Mozillu a Operu verze 9 a vyssi ale v nizsich je to rozhozene a zase naopkjk to udelam pro nizsi je to rozhozene ve vyssich. No a ted bych potreboval pordit zda se na to mam vykaslat nebo ne a pripadne jak to udelat. A samozrejme bych byl taky rad za jakoukoli kritiku ohledne vsech ostatnich veci.
|
||
gyoja Profil |
#2 · Zasláno: 28. 12. 2006, 00:19:38
Ve FF se nezobrazuje horní reklamní lišta, v Ff a Op ano.
|
||
Timy Profil |
#3 · Zasláno: 28. 12. 2006, 01:10:41
BMAJTZ
- chybí titulek - na stránce je dost přeDIVováno, obecně chybí jakákoliv sémantika, např: - menu patří do nějakého seznamu - chybí nadpisy |
||
Miloš Profil |
#4 · Zasláno: 28. 12. 2006, 01:46:03
— Neklikací logo
— <title>(zmínil Timy) — Koho zajímá, kdo má svátek/narozeniny? Vyhodil bych. — Do stejné kategorie („Veteš“) jako bod předchozí řadím informaci (v patičce) o počtu návštěvníků & online; alespoň mě jako návštěvníka to zajímá pouze na serveru http://herna.net/ v sekci Scrabble; jinak mám dycinky dojem, jakej je autor frajer (že to tak všechno ví) – totiž že se předvádí, machruje. |
||
BMAJTZ Profil * |
#5 · Zasláno: 28. 12. 2006, 01:49:25
jo tak to je fakt je predivovano semantika chybi to beru v uvah na 100% pokusim se opravit co to da, menu v seznamu taky beru, nadpisy a title je jasne ale tohle jen nahled. Diky pokusim se opravit
|
||
BMAJTZ Profil * |
#6 · Zasláno: 28. 12. 2006, 01:54:43
Miloš: Title beru to je jasne, na narozeniny a svatek pro tridni web jako takovy mam jiny nazor ale to je jedno. Co se poctu navstevniku tyce tak to beru pouze informativne. Kazdopadne diky za kritiku pokusim se s tim neco i tak udelat.
|
||
Miloš Profil |
#7 · Zasláno: 28. 12. 2006, 02:05:00
BMAJTZ
na narozeniny a svatek pro tridni web jako takovy mam jiny nazor Promiň, uniklo mi že jde o školní web; pak neprotestuji a beru zpět, tam to opravdu smysl má. |
||
BMAJTZ Profil * |
#8 · Zasláno: 28. 12. 2006, 02:10:12
Miloš
Beru spíše bych ovšem opravdu potreboval s radou jak to odDIVovat pac me nejak nenapada jak to jinak udelat jsem asi jaksi ovlivnen jednim stylem ktery neni prilis esteticky. |
||
BMAJTZ Profil * |
#9 · Zasláno: 28. 12. 2006, 02:11:06
Miloš
Beru spíše bych ovšem opravdu potreboval s radou jak to odDIVovat pac me nejak nenapada jak to jinak udelat jsem asi jaksi ovlivnen jednim stylem ktery neni prilis esteticky. |
||
Miloš Profil |
#10 · Zasláno: 28. 12. 2006, 02:12:56
BMAJTZ
jak to odDIVovat Do kódu jsem nekoukal (chystám se spat), takže obecně – je-li možné nahradit sémanticky neutrální (tedy s nulovým sémantickým významem) div něčím, co tam z logiky věci patří, je vhodné tak učinit. Více viz www.semantika.name |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0