| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 12. 2006, 12:59:33
http://www.phateweb.cz/projects/tyvia/start.htm
Zhodnoťte prosím návrh této stránky. Zatím je hotová pouze stránka titulní - odkazy jsou vyplněny #. Nahoru ještě přijdou nejaké čtyři obrázky. |
||
| DJ Miky Profil |
#2 · Zasláno: 28. 12. 2006, 13:07:13
Podle mě je tam moc barev. A chtělo by to celé zvýraznit, hlavně texty.
Ve Firefoxu po najetí na ty čtyři boxy problikne neexistující obrázek. |
||
| Miloš Profil |
#3 · Zasláno: 28. 12. 2006, 13:13:59 · Upravil/a: Miloš
Světle šedivý text na bílém pozadí je špatně čitelný – nedostatečný kontrast. Místo #ababab minimálně #585858
Ostatní barvy textu stran čitelnosti taky nic moc (což je z mé strany eufemismus!) , nemám chuť je testovat. „splňuje standarty“ nesplňuje standardy jazyka českého. Ouška Web, Blog a Foto sice vypadají hezky, ale návštěvník je zmaten – „Jsem na webu, na blogu, nebo je to foto?“ – Zvýrazni aktuální záložku (viz např. Amazon). Společnost tyvia Vás srdečně vítá – název společností malým písmenem? Technologie s kterými pracujeme – za slovo technologie přidat čárku (případně i se místo s) Toto již není chyba: Protože jde o UTF-8, není třeba některé znaky vypisovat entitami (např. ndash), lze je zapisovat přímo (třeba tato ve windows Alt+0150). |
||
| RiZe Profil |
#4 · Zasláno: 28. 12. 2006, 13:20:24 · Upravil/a: RiZe
Barvy jsou většinou odstíny zelené, co ale považuji za chybu je ceník jako obrázek. V případě, že si vypnu obrázky, jsem bez ceníku. Je dobře, že validátor nenašel zádné chyby, a to ani ve stylech. Co se týče těch barev, možná omezit barvy odkazů, jsou tam tři různé.
EDIT S tím textem je to taky pravda. Ne všichni vidíme dobře. |
||
| Rellik Profil |
#5 · Zasláno: 28. 12. 2006, 13:27:16
Vyber barev myslim nebyl zrovna nejlepsi. Pripada mi jako bych mel zamlzeny monitor. Nektere casti na mem LCD nejdou skoro precist vubec a pri prejizdeni textu mezi hornimi odkazy mysi. To nejak blika. Jinak celkove to vevypada zas tak spatne. Ale jak rikam vsechny barvy zkontrastnit!
|
||
| ph@tE Profil * |
#6 · Zasláno: 28. 12. 2006, 13:44:55
S kontrastem ještě něco udělám.
Neexistující obrázek si klidně problikávat může - zatím jsem nestačil ty čtyři obrázky vybrat a to probiknutí je způsobeno javascriptem, zatím to neřeším - nechce se mi do toho:-) Aktuální záložka je zvýrazněna, ale hodně nedostatečně, ještě na to zapracuju Gramatické chyby opravím, i když se jedná pouze o zkušební text Na barvy se teda ještě podívám, díky moc za kritiku. Pište ale své názory dál... |
||
| Miloš Profil |
#7 · Zasláno: 28. 12. 2006, 13:48:56
ph@tE
Aktuální záložka je zvýrazněna, ale hodně nedostatečně takže jsem si toho nevšim (rozdíl barvy je opravdu minimální). Aktivní záložka by měla být navíc spojena se submenu – zrušit pod ní (ale jen pod ní) tu bílou díru. |
||
| RaDeoon Profil * |
#8 · Zasláno: 28. 12. 2006, 15:46:56
1)Nejde mi přečíst logo ... předpokládám že je tam Tyvia.net ostatní nepřečtu ... po ztučnění bych změnil tu šedivou za tmavší barvu ...
2) Nefungují mi 4 obrázky ... sakra ted jedu dolů a nejde mi přečíst skoro nic ... všechno má tak špatný kontrast ... třeba dlouho jsem dumal co je napsáno v těch tří rámečkách mini, standart(d?), profi |
||
| RaDeoon Profil * |
#9 · Zasláno: 28. 12. 2006, 15:48:34
Aha tak vše co jsem napsal tu už bylo ... mě se nechce číst co je napsáno tak už asi reagovat nebudu v těch tématech
|
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0