Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
pafkoo Profil |
#1 · Zasláno: 2. 1. 2007, 15:12:18
čau, tady je návrh na design mého blogu. pořád se snažím udělat něco s čím budu plně spokojen ale nedaří se. třeba to teď vyjde. co na to říkáte?
tady je odkaz |
||
jonge Profil |
#2 · Zasláno: 2. 1. 2007, 15:27:54
pafkoo
Není to špatné, ale zkus přidat trochu víc grafických prvků a přidej barvy. |
||
pafkoo Profil |
#3 · Zasláno: 2. 1. 2007, 15:42:51
tady je verze s barvou odkaz
grafické prvky přidám snad jedině ke jménu autora článku, k datumu apod., nechci tam dávat obzvlášť nějaké velké grafické prvky, ale nebráním se tomu, takže když napíšeš jak by sis to představoval ty, tak zkusím něco vymyslet. |
||
george Profil |
#4 · Zasláno: 2. 1. 2007, 16:27:38
Víc obohať vrchol stránky, jinak je to hezké. ;)
|
||
pafkoo Profil |
#5 · Zasláno: 2. 1. 2007, 18:45:31
george: myslíš ten bílý pruh nahoře? ja nevím co tam dát, nenapadá tě něco?
|
||
Boy Profil |
#6 · Zasláno: 2. 1. 2007, 22:37:01
Zatím mi to připadá, že je to jen pár grafických prvků daných dohromady, jenž se k sobě příliš nehodí.
Všechno by se dalo prominout, ale doslova mě bije do očí nápis Hledat úplně nahoře v kurzívě. Vypadá to docela šíleně. A pokud ještě stále řešíš, co dát nahoru do toho bílého pruhu, tak bych doporučoval třebas tzv. drobečkovou navigaci, tedy něco ve smyslu: Jste zde: http://pafkoo.net > Hlavní stránka. |
||
blazen Profil * |
#7 · Zasláno: 3. 1. 2007, 14:30:58
nelíbí se mi tam to políčko hledej
|
||
pafkoo Profil |
#8 · Zasláno: 3. 1. 2007, 16:22:22
Boy: máš pravdu, teď jsem se na to podíval a není to zrovna pěkné. mám na mysli to tlačítko hledej. ta navigace není špatný nápad jen nevím jak na něj, ještě jsem to nikdy neřešil.
|
||
pafkoo Profil |
#9 · Zasláno: 3. 1. 2007, 19:05:29
tak už jsem tam zkusil dát novinky nahoru. podívejte se na web. dobrý nápad nebo je to tam k ničemu?
|
||
yenna Profil |
#10 · Zasláno: 3. 1. 2007, 20:04:51
aktuality nahore? zajimavy napad, ale myslim, ze si toho nikdo moc nevsimne..... co takhle tam nechat jen ty dva odkazy vpravo a jinak zbytek cisty? na cele strance mas spoustu psaneho textu, tak at se to moc nerozbiji....
u tech zpetnych odkazu zkus zrusit podtrzeni, zbytecne to na sebe stahuje pozornost.... jinac se mi celkova grafika libi, ten text v hlavicce je dobry napad, sice se mi to nechce cist, ale opticky to pusobi dobre ;) |
||
pafkoo Profil |
#11 · Zasláno: 3. 1. 2007, 20:49:36
yenna: dík. k těm aktualitám nahoře. já bych je tam ani nedával jsou tam "z nutnosti". bez toho to vypadá prázdné. ty odkazy zkusím, ještě jsem se nad tím moc nezamýšlel.
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0