Autor Zpráva
Vlado 123
Profil *
Prosím ohodnoťte stránku http://kormancikova.korma.sk.
Miloš
— První, co mi výrazně padlo do oka, byl jezdící status bar. Fuj.
— V Exploreru nelze text zvětšovat; jediné, co se zvětší, je informace o datu a o tom, kdo má svátek. Vyjma toho, že se autor předvádí (frajeří), jak je zdatný v žábaskriptu, je to zbytečný prvek stránky. Vyhoď ho. A pro body urči font-size: n%, případně nějaké klíčové slovo, nebo neurčuj nic. Jestli bereš aspoň trochu ohledy na ty, kteří musí používat IE, nikdy nezadávej velikost písma v px, pt, cm a podobných jedenotkách (em dělá prozměnu jinou neplechu).
— Text cukrárenská výroba v horním pruhu překrývá jméno Ľudmila Kormančíková dost nehezky.

Jinak se mi to líbí. Jednoduché, přehledné.
Vlado 123
Miloš
Ďakujem za kritiku je to len skúšobná verzia stránky.
T-1000
Profil *
Nechápu proč máš takové divné tabulky, možná že to má svůj význam. Ale já bych tam ty prázné místa nedával. Pokud neviš co mám na mysli, tak napiš.
Vlado 123
T-1000
Mislíš tie tabulky v cenníku, máš pravdu dá sa tam jeden stĺpec odstrániť. Alebo myslíš niečo iné?
gggggg
Profil *
úúúúúúúúúú, ta žlutáá!!! moje oči!!
Miloš
gggggg
To je tvůj subjektivní dojem. Nějaké konstruktivní návrhy? Řešení?
Lexter
Mě by ta žlutá zas tak oči nedrala i když musím přiznat, že je hodně výrazná. Ale co bych změnil hned je ten dort, je to zahnědlé jako...no raději nic. Když se na to podívám, hned mě na cukrovinky přejde chuť.
Vlado 123
Ďakujem všetkým za zhodnotenie stránky a za pozitívne pripomienky.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0