Autor Zpráva
KuKu
Profil
http://kuku.chytrak.cz/studio/
hodnoťte !!
KuKu
Profil
To ohraničení tabulek eště upravím:)
Zahon
Profil
Osobní názor: nelíbí se mi to... design moc pruhovaný, výběr barev prazvláštní
jinak: Texty by chtěli o mnoho vylepšit, hover se mi zdá na bílém pozadí nevýrazný. "Zakládat" studio a nemít název? Tomu říkám nepromyšlené a unáhlené rozhodnutí. Nehledě na to, že bez obrázků se ani nedozvím na jakých stránkách to vlastně jsem. A bez stylů koneckonců také ne. Přijde mi to na žáky, jako jste vy (dle fotky), slušná práce. Nabízet však své služby za peníze, bych se s tímto webem neodvážil.
dife
Profil *
dam ti radu

proipis do css > background-attachment: fixed;

bude to vypadat lepe :-) ale za to by jsi mi mohl poslat zdrojak tveho menu .. dikes..
dife
Profil *
jo jestli chces vedet jak vypada na to na cem pracuji ja tak staci rict .. ale resim trochu jin problem....
KuKu
Profil
Zahon
Osobní názor: nelíbí se mi to... design moc pruhovaný, výběr barev prazvláštní
Ok na tom mi záleží takže se polepším
"Zakládat" studio a nemít název? Tomu říkám nepromyšlené a unáhlené rozhodnutí.
Lol a to v hlavičce (Blue stone) není název??

a k tomu zbytku s tebou tak nějak asi souhlasím takže se polepším:)

dife
proipis do css
co znamená "proipis"??
ale za to by jsi mi mohl poslat zdrojak tveho menu .. dikes..
si děláš srandu??, ale to menu zdroják ti nepošlu protože se za něj stydím a je to nejhůře dělaný menu co sem kdy dělal (když koukneš do css tak zjistíš že menu + reklama + logo je jeden obrázek a odkazy jso tam daný přes relativní pozici :D)

jo jestli chces vedet jak vypada na to na cem pracuji ja tak staci rict .. ale resim trochu jin problem....
lol:D, měl si to zhodnotit ne??
dife
Profil *
udelal jsem preklep.. lep to byt pripis... zkus to udelat takto:
body {
background-color: #FFDEAD; /* barva pozadi */
color: #212121; /* barva pisma */
text-align: center; /* vycentrovani divu na stred*/
font-family: Verdana, Arial, Courier, Helvetica, sans-serif; /* pouzitelne pismo */
background-image: url('poz.gif'); /* obrazek na pozadi a cestak nemu */
background-attachment: fixed; /* zafixovani pozadi */
background-repeat: repeat-x; /* opakovani obrayku na ose X */
background-position: center 200px; /*vzrentrovani obrazku a posunuti o 200px dolu */
}


toto je div do ktereho cpes potom sely html kod.:

#all {
width: 800px; /*šírka layoutu*/
background-color: #FFEBCD; /* barva pozadi */
border: 1px ridge #BEBEBE; /* okraj */
/*overflow: auto; rolovani */
padding: 10px 10px 10px 10px; /* vnitrni ramecek */
text-align: left; /*zrušeni vycentrovani textu*/
margin: 0px auto; /*vycentrovani v ostatnich prohlizecich*/
}


tedy pypada to takto:


<div id="all">

to napises vsechno

</div>
dife
Profil *
no a to je jen kousicek y mojeho css :-)
KuKu
Profil
hmmm.... zajímavý
Zahon
Profil
Já bych naopak rozhodně pozadí nefixoval. Není k tomu žádný objektivní důvod. A dle mé zkušenosti se některé prohlížeče, při nastavení fixed pozice pozadí, mají ve zvyku trhat při posouvání stránky. Nedoporučuji.
KuKu
cituji z tvého webu: Vymyslete originální a použitelný název a k tomu slogan pro tento web. - z toho vycházím, že název není. Jestli to je můj omyl pak pardon. V tom případě bych přeformuloval homepage ;-)
dife
Profil *
no proste dddd

a to jsem jen zacatecnik :-)
dife
Profil *
Já bych naopak rozhodně pozadí nefixoval. Není k tomu žádný objektivní důvod. A dle mé zkušenosti se některé prohlížeče, při nastavení fixed pozice pozadí, mají ve zvyku trhat při posouvání stránky. Nedoporučuji.

Zahon
potreboval bych aby jsi se podival na jeden web... potrebuju v necem poradit.. jestli muzes tak se podivej na me posledni odpovedi.. a pochopis muj problem myslim ze jsi zkusenejsi... :-)
KuKu
Profil
cituji z tvého webu: Vymyslete originální a použitelný název a k tomu slogan pro tento web. - z toho vycházím, že název není. Jestli to je můj omyl pak pardon. V tom případě bych přeformuloval homepage ;-)
Jé, moc se omlouvám měl si pravdu ta soutěž měla být na jinej web:D


Nehodnoťte mě podle tohoto webu, já nejsem moc na grafiku já spíš to (x)html + css a nejradši php + mysql to je to nejlepší:)
dife
Profil *
á nejsem moc na grafiku já spíš to (x)html + css a nejradši php + mysql to je to nejlepší:)



kuku

dokazal by jsi me poradit.?? v php

viz zde: http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=3&topic=41 484
nebo

http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=3&topic=41 474

dikes za kazdou radu..
KuKu
Profil
hmm.. hele na tomto fóru se mi to řeší špatně takže icq - 270-453-369
YoSarin
Profil
dife
Prosímtě, už jsi založil dva thready, pokud někdo bude vědět jak, poradí ti TAM, nevnucuj to tady do každého nově založeného vlákna.
Yo'Sarin
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.