Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
czpete Profil |
#1 · Zasláno: 12. 1. 2007, 14:35:05
Zdarec převážná většina lidí, co navštěvuje tento skvělý portál, je velice schopných.
Rád bych udělal jakýsi blog o novinkách na webu, bylo by to specializované pro tvorbu webu, tedy novinky z RS (redakčních systemů) freehostinů atd. Samozřejmě i další věci ohledně informačních technologíí. Hosting mám. Ozvěte se sem, díky nyní jsem správce http://zabava-portal.eu |
||
RiZe Profil |
#2 · Zasláno: 12. 1. 2007, 15:19:10
Powered by SMF 1.1 RC3 - tak to jsi nedělal ty, krom toho to slovo RC3 (Release Candidate - kandidát na vydání) značí, že ten produkt ještě není finální, což sebou nese určitá bezpečnostní a funkční rizika.
- počet SQL dotazů a čas uživatelům zobrazovat nemusíš, ale to asi bude nastavení toho projektu (možná právě kvůli testování) - ta zelená barva na pozadí se tam nehodí, nahradil bych nějakou tmavě modrou - reklama pod hlavičkou taky není zrovna šťastná - logo se mě osobně moc nelíbí, krom toho nesedí k pozadí té hlavičky - kolik tam těch statistik proboha je? |
||
czpete Profil |
#3 · Zasláno: 12. 1. 2007, 15:22:55
Na ten web nekoukej, neříkal jsem, že to vyrábím. Jen, že prostě hosting mám a domenu taky. Dělám to pro lidi, dají se tam hrát hry a hlavně kecat.
- vzhled si zvolili sami - ty statistiky - mají rádi čísla, já taky :) - reklama, je pro kámoše - logo opět vyhrálo anketu Ale ten blog bude samozřejmě profesionálnější, jen bych do toho nechtěl jít sám, asi tak |
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0