Autor Zpráva
Tragedy
Profil
Prosím o názory na http://www.gamebazar.cz

Zajímá mě hlavně jestli je dostatečně intuitivní a zda se v ní snadno orientujete.

Je to mů první PHP projekt, takže tam bude asi kupa chyb. Zatím sem každý problém nakonec rozlousknul, jen nevím, jak udělat, aby se určitá stránka po nějakém časovém úseku sama přesměrovala. (Např. poděkování uživateli za registraci a následný redirekt).

díky...
Railbot
Profil
Něco tak přeplácaného jsem dlouho neviděl.

Logo je děsný. Ten font je asi "kůl", ale na čitelnosti a seriózním vzhledu e-shopu/bazaru moc nepřidává. Text pod ním je maličký a taktéž špatně čitelný.
Přihlašování zahnanné úplně do kouta mezi banner a další kupu věcí a odkazů, opět nepřehledné.
Samotný text v inzerátech je také příliš malý a ani nemám náladu luštit, co jde ke napsáno. Navíc jsou na sebe ty boxy hodně naplácnuté.

Je to intuitivní bordel, ale přehledné a přátelské k uživateli určitě ne. Obecné chyby - je tam toho příliš naplácaného na sebe, text je příliš malý a nedostatečně viditelný a čitelný.
blazen
Profil *
1. souhlasim s Railbot a chtěl bych taky říct že první co sem viděl to logo tak sem se zhrozil co to je
2. na začátek dokumentu uváděj doctype
3. zkus se naučit css a nepoužívej tabulky
4. chybí <html>
<head>a co něco napsat do hlavičky???</head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>GAMEBAZAR.cz - Nejpřehlednější inzertní server pro konzolové hráče</title>
<meta name="Description" content="GAMEBAZAR.cz - Nejpřehlednější inzertní server pro konzolové hráče" />
<meta name="Keywords" content="playstation, xbox, nintendo, microsoft, sony, 2, 3, ps2, ps3, 360, nds, ds, psp, portable, bazar, inzerce, inzertní, server, prodej, koupě, her, hry, games, game" />
<link href="styly/styly.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<body>
<div align="center">
<head>v těle dokumentu hlavička????
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<link href="styly/styly.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<style type="text/css">
<!--
.style2 {color: #FF0000}
-->
</style>
<body>to už tady jednou bylo né????
<span class="smaller">Bazar: <a href="main.php?kam=bazar&system=ps2&sell=1">Playstation 2</a> | <a href="#">Playstation 3</a> | <a href="main.php?kam=bazar&system=psp&sell=1">PSP</a> | <a href="main.php?kam=bazar&system=xbox&sell=1">XBOX</a> | <a href="main.php?kam=bazar&system=x360&sell=1">XBOX 360 </a>| <a href="main.php?kam=bazar&system=nds&sell=1">Nintendo DS</a> | <a href="main.php?kam=bazar&system=wii&sell=1">Wii</a> | <a href="main.php?kam=bazar&system=gba&sell=1">GameBoy</a> | <a href="main.php?kam=bazar&system=gcn&sell=1">GameCube</a>
<br>
</span>
</body>
</html>tady ještě pokračuje dokument.....tak proč ta je to</body></html>????
esemeska
Profil
...ten kod je opravdu originalni :o)
prvne nevidim <html>, pak vidim prazdou hlavicku a pak hlavicku v body ;)
no je to hruza
Tragedy
Profil
Díky za kritiku, pokusím se chyby odstranit. Taky jsem začal zkoumat CSS... popravdě jsem netušil, že to lze použít i na něco jiného než na stil textu. Webem se vůbec nezabývám a jde jen o koníček... tušil sem, že těch chyb tam bude jako máku :)
blazen
Profil *
jo css se nauč to je silná zbraň ;-)
Railbot
Profil
blazen
co takhle přestat spamovat příspěvkama s nulovou informační hodnotou a začít psát něco užitečného?
blazen
Profil *
Railbot
hmmm možná jo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0