Autor Zpráva
fanky
Profil
ahoj, vytvořil jsem jednoduchoučkou galerii svých desktopů (ne počítačů :-) )
vím, že k hodnocení není skoro nic, ale chtěl bych se zeptat, jestli je opravdu již tak špatné, to, že to mám uděláno pomocí tabulek, co myslíte?

http://charon.hkfree.org/pitrysek/desktops/
Railbot
Profil
V poho. Jednoduché, pěkné, nic se na tom nedá zkazit. Ale přesto bych k tomu něco měl.

<p>&nbsp;</p> - tím dělat mezeru není dobré, použij margin na některý prvek
Dále - dávat class u každého obrázku zvlášť je také zbytečné. Dej do CSS img {vlastnosti té třídy) a máš to rázem pro všechny.
<div id="logos"></div> - dej do toho pevnou mezeru, sémanticky je to lepší.

Jinak tabulkou by to být nemuselo. Zcela jednoduše pomocí DIVů a bylo by to i lepší, protože na tohle tabulky zrovna nejsou, ale katastrofa t také není. Klidně to tak nech ;)
Str4wberry
Profil
...
<tr valign="bottom"><td align="center"><a href="plosky/06.jpg"><img src="thumbnails/06_small.jpg" alt="06" width="144" height="108" border="0" class="odsazenej" /></a>
<br />
<span class="style4">06.jpg</span></td>
...
Tohle není moc šťastné řešení
R3sidento
Profil *
hele co to mas za Utilitu co ti ukazuje ty CPU atd Docela bych si to sehnal i tu tapet s tim jablkem Napis pos na mail R3sidento@seznam.cz nebo ICQ 319216989

Diky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.