Autor Zpráva
XQgint
Profil *
Ahoj, zajmalo by mě co si myslíte o mých stránkách, sou to klanový stránky....
Zaslechl sem tu něco o tom, že se maji dělat klikací loga, ale nemyslim že je to nutný, když je tam vlastně jenom 8 stránek
Asi se vám nebude líbit styl, jakym tam píšu (nespisovně, jak mi zobák narost), zdrojový kód a v menu odkaz "TrackMania United"... jinak na hlavní straně jak je to "Nick v Multiclanu" tak toho si rači ani nevšímejte, je to udělaný jako označování vícce věcí, ale přišlo mi to udělat takle nejlehčí a nechce se mi to předělávat...
Tohle je muj 1. web a dělam ho od srpna (nebo července) 2006, kdy sem věděl jenom že ňáký HTML a PHP existuje, ale neměl sem vůbec představu jak se dělá...

http://kebulaci.ic.cz/
XQgint
Profil *
Jo na todle sem zapomněl...
v sekci downloady nefunguje hlasování, ale mam ten web zazálohovanej na PC a tam mi to de a nepíše to žádný chyby, tak jesli to, že je to na ic.cz nemá ňákej vliv na to a jesli se to nedá ňák změnit aby to šlo normálně :(
Str4wberry
Profil
1) hodně nepřehledné
2) ta patička mi vůbec nepasuje ke zbytku webu
3) v menu bych zrušil podtrhávání Úvodu
4) takhle ne
<div class="menu">&nbsp;&nbsp;
<a href="index.php" target="_self" title="Úvod">
<big>Úvod </big> </a></div>
5) <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" /> se dává před <title>
6) Taky nešťastně řešené, mimochodem tag font jsem tady už dlouho neviděl
<p>A&nbsp;<input type="checkbox" name="color1">
<font color="9999ff">>Bt[L]<</font></p>

Hodnocení: 3/10
XQgint
Profil *
No jako ani si nedokážu představit co bych bez fontů a tabulek dělal
už ani nevim co "<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" />" znamená :D

co je špatně na tomle?:
<div class="menu">&nbsp;&nbsp;
<a href="index.php" target="_self" title="Úvod">
<big>Úvod </big> </a></div>
Str4wberry
Profil
<div class="menu">&nbsp;&nbsp;
<a href="index.php" target="_self" title="Úvod">
<big>Úvod </big> </a></div>

1) prasárna
2) Zastaralý tag - je lepší si velikost nastavit v té třídě menu

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" />
Kódování stránky
Miloš
Profil
Stránka zabírá nesmyslných 444KB. Na Evu a Vaška to sice pořád ještě nemá, ale i tak je to neúnosně moc. Pokus se to smrsknout pod 100KB.
Třeba animovaný gif 90×33px o 30KB je skutečně zbytečná položka. Logo.jpg a logo0.jpg tvoří dohromady víc jak polovinu datového objemu stránky – 247KB. Atd.
Mistr
Profil
XQgint
(1) Stránky se strašně dlouho natahují.
(2) K čemu tříbarevné logo?
(3) Není důvod, aby v obsahu bylo velké písmeno ve slově návštěv u položky "Kniha návštěv".
Miloš
Profil
Mistr
[i][Stránky se strašně dlouho natahují./i]
To je objev… ↑Stránka rabírá 444KB↑
Mistr
Profil
Miloš
Jednak asi zabírá 444 kB :-)

Ale předně si ymslím, že není na škodu upozornit na takovou nepříjemnou skutečnost vícekrát. Autor alespoň vidí, že to není dojem jen jednoho posuzovatele. A za třetí: snad není třeba být tak malicherný.
Str4wberry
Profil
444 kB i 444 KB je OK. Pořád se o tom vedou diskuse.
XQgint
Profil *
Tak, už sem to trochu poopravoval, ale nechci se zeptat na celý web, ale na to menu, jesli už je OK (ty bannery plánuju zmenšit jejich velikost)
a jesli byste mi nemohli poradit jaky tam mam dát DOCTYPE (vůbec nevim jak se určuje) :)
Miloš
Profil
Jako DOCTYPE doporučuju <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
Více na adrese http://www.wellstyled.com/html-doctype-and-browser-mode.html
XQgint
Profil *
Tak podle validatoru je to ted ok, tak co vy na to :))
XQgint
Profil *
nikdo nic? určitě máte ještě náký připomínky nebo mi můžete aspon poradit co zlepšit :)
tiso
Profil
XQgint pripomienky by som mal, ale nestojí to za tú námahu, stránky do určitej úrovne sa neoplatí komentovať...
Miloš
Profil
tiso
nestojí to za tú námahu, stránky do určitej úrovne sa neoplatí komentovať
To ale, tiso přeháníš, ne? Ty stránky (alespoň na první pohled) nevypadají tak, abys jejich hodnocení odsoudil do říše nehodnotitelna.
Mně se teď (navrátiv se z hospy) sice nechce nic hodnotit, ale není to tak zlé, jak předestírá tvůj komentář.

XQgint
Pokud jde tedy o mé hodnocení, snad až se trochu vyspím. Ale pořád mám námitku vůči datové velikosti, protože 257kB je pořád docela dost. Zkus to srazit pod 100kB.
XQgint
Profil *
tak smrskl sem so pod 200 KB a myslim, že to už víc nepude, leda smazat obrázky, ja to mam načtený během 2 sec.. :)
XQgint
Profil *
:( tak co :(
Str4wberry
Profil
Jo desing průměrný a provedení prasácky. Přijde mi, jako kdyby to plodil nějaký WYSIWYG editor.
XQgint
Profil *
a co tohletohle ? :D
XQgint
Profil *
Tak tady mam udělanej takovej návrh, už to mam v kodu, ale neni to hotový, co byste tam zlepšily? :)) odkaz
apple
Profil *
všechno
XQgint
Profil *
nekdo je tu chytrej jako banán nachodníku...
nemůžete nekdo neco napsat? :(
tiso
Profil
XQgint neco

spokojný?
XQgint
Profil *
tiso jj už sem uplně happy :-/
beaver146
Profil *
no na začiatočníka je to dosť slušné myslím, aspoň tie novšie návrhy, no kód to príde samo ako sa budeš chcieť zlepšovať skúšať to sa ti samo časom zlepší, zatial sa snaž len zmenšovať kde to ide veľkosť stránky (kb).

ja davam 4,5 / 10 vas si to na zaciatocnika je to prehladne, neni to prepchane zbytocnostami, jednoduchost je pekna

no a rady na zlepsenie webu:

1) nadpis normalne napis bez tych dvojtecek atd
2) nadpis noviniek daj vacsim pismom

dalsie pripomienky mozme dat cez icq, som si povedal ze chcem nekomu poradit lebo ste ho tu moc skaredo odjebal* moje icq 235-269-002

http://kebulaci.ic.cz/weeb/index.php - k tomuto som to komentoval
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.