Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
dspanhel Profil |
#1 · Zasláno: 24. 1. 2007, 08:13:34
Prosím o kritiku stránky, která prezentuje online nástroj pro realizaci výběrových řízení na dodávku zboží a služeb.
Nástroj je určen pro pracovníky nákupu a ředitele podniků, kteří chtějí významně uspořit při firemním nákupu zboží a služeb - slevy průměrně dosahují až 15 %. Díky, DŠ |
||
Plaváček Profil |
#2 · Zasláno: 24. 1. 2007, 08:23:09
dspanhel
Velmi dobrá práce. Jenom drobnost - TITLE na úvodní stránce nazvané Profitus - Úvod není z hlediska dobrého SEO moc šťastná volba. Možná by to chtělo oživit texty šikovnými ilustračními obrázky. Ale jinak by se mi chyby hledaly velmi těžko. Možný adept na umístění v Moderním webu. Chválím. |
||
Catch Profil |
#3 · Zasláno: 24. 1. 2007, 08:29:27
Luxusni prace ostatne jako vzdy od Nuvia :)))
|
||
dspanhel Profil |
#4 · Zasláno: 24. 1. 2007, 08:30:58 · Upravil/a: dspanhel
Plaváček
Díky. Nad title na úvodní stránce se určitě ještě zamyslím a změním. Jaké ilustrační obrázky byste měl na mysli? Dokázal byste to malinko konkretizovat? Na Moderním webu se tato stránka zřejmě objevit nemůže, v oblasti grafiky a kódu šablony totiž odvedl kvalitní práci Vít Dlouhý - Nuvio. Patří mu ode mne velký dík za jeho služby. |
||
Plaváček Profil |
#5 · Zasláno: 24. 1. 2007, 11:04:03
dspanhel
Aha, autora jsem přehlédl, proto ta kvalitka :) S těmi obrázky to byl jenom nápad - je ale fakt, že ty stránky jenom s textem si o nějakou tu ilustraci přímo říkají. Něco k tématu. Nebo tak něco podobného. |
||
Catch Profil |
#6 · Zasláno: 24. 1. 2007, 11:37:47
Plaváček: He, he tak to ja autora neprehled, sleduji Vitkovo portfolio pravidelne a uz i poznam jeho styl tak jako Vas :)))
|
||
dspanhel Profil |
#7 · Zasláno: 24. 1. 2007, 12:11:22
Plaváček
Dokázal byste prosím ještě malinko více konkretizovat, jaký obrázek byste na webu rád viděl? Vím, že to má být k tématu, jen mne nenapadá, co by se dalo zveřejnit mimo grafů popisujících vývoj ceny zboží v aukci - ale ty jsou zase neveřejné:-( |
||
smajli Profil |
#8 · Zasláno: 24. 1. 2007, 12:31:49
mě se nelíbí termín - vyhlašovatel, spíš bych bral odběratel, ale je to věc názoru
;-) |
||
dspanhel Profil |
#9 · Zasláno: 24. 1. 2007, 15:14:11
smajli
Vyhlašovatel je v této oblasti ustálený termín, ale i tak díky za podnět k zamyšlení. |
||
smajli Profil |
#10 · Zasláno: 24. 1. 2007, 21:49:32
dspanhel
to víš, já jsem ze starého železa a mám stále na mysli dodavatelsko - odběratelské vztahy :-) |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0