Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
martinm Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 1. 2007, 18:54:01
Pokud nemáte co dělat, mohli byste se prosím podívat na http://testy.nanic.cz a krátce zhodnotit?
Díky |
||
wnc Profil |
#2 · Zasláno: 26. 1. 2007, 19:01:44
je to celé nanic... :-)
docela dobrý nápad. občas se hodí každému. design si vybral pěkný... pozdravuj na pslib vobr from sluzebna |
||
Mistr Profil |
#3 · Zasláno: 26. 1. 2007, 19:10:57
martinm
(1) Text v logu prakticky nečitelný. (2) Co to je RSS krmítko? (3) Proč jsou některé= položky psané tučným písmem, jiné netučným? (4) Text v patičce je také prakticky nečitelný. (5) Po levé straně bych spíše čekal menu než inzerci. (6) Osobně se mi nezamlouvá ta šipečka pod zvolenou položkou z menu. Myslím, že by to šlo udělat jiným způsobem a i výraznějším. (7) V menu si vyberu položku Guestbook (proč jen to má tento anglický název, když ostatní položky jsou česky?) a otevře se mi stránka Závady. Mrkni ještě na to. Pokud nemáte co dělat Tak já mám (nebo bych měl) co dělat skoro furt. |
||
martinm Profil * |
#4 · Zasláno: 26. 1. 2007, 19:27:00
wnc
taky zdravim :-) Mistr (1) Už přebarveno z #aaa na #000 (2) krmítko je (velmi) volný překlad slova feed (3) protože ty netučné jsou jaksi "podřadné" (4) patička taky přebarvena na #000 (5) za to se trochu omlouvám, ale je to tak i trochu z toho důvodu, že si to spíš někdo přečte (6) pravděpodobně jako záložky? budu nad tím přemýšlet... (7) protože slovo Guestbook uživatelé předpokládají (aspoň myslím), a Závady se to jmenovalo v předchozí verzi webu děkuji za věcnou kritiku! |
||
Mistr Profil |
#5 · Zasláno: 27. 1. 2007, 01:03:55
martinm
ad 2) Je klidně možné, že krmítko je překladem slova feed, ovšem nikde jsem se zatím nesetkal s označením RSS krmítko. Osobně bych z toho to slovo "krmítko" vyrazil a nechal jen RSS. ad 6) Například záložky nebo nějaké barevné zvýraznění apod. ad 7) Spíše se mi jednalo o fakt, že je doporučováno, aby měl odkaz v menu a nadpisek odkazované stránky stejný popisek. Ale u Tebe je v tom, dle mého, diametrální rozdíl. A na závěr ještě jeden dotaz: (8) Proč máš v patičce část o designu menším písmem než zbytek patičky? (9) Teď, když v Microsoft Internet Exploreru 6 SP 2 ukáži na položku menu, zůstane mi pod ním napořád ta šipka. I když již z odkazu odjedu a ukáži na nějaký jiný odkaz z menu. To je záměr? |
||
Křeček Profil * |
#6 · Zasláno: 29. 1. 2007, 08:39:22
Je to trochu šablona stažená z http://www.oswd.org/design/preview/id/3459
|
||
martinm Profil * |
#7 · Zasláno: 29. 1. 2007, 21:05:51
Křeček
to ano, dole to je napsané. Ale ne odkaz na oswd ale přímo na autora... |
||
Křeček Profil * |
#8 · Zasláno: 31. 1. 2007, 15:56:40
martinm
Proč dáváš šablony k hodnocení když to neni tvůj výtvor? |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0