Autor Zpráva
deny
Profil *
Dobrý den ohodnoťte desing stránek je to můj první pokus s css!
deny
Profil *
Jo ještě něco prosím poraďte co je s tou tabulkou(exploeru se nezobrazí, ve firefoxu ano)!!!!
Miloš
Profil
Na úvodní stránku vede okdaz jen z klikacího loga; to nestačí
Podtržené texty (nadpisy), které nejsou odkazy, jsou hrubým prohřeškem proti zvyklosti.
Úvodní vypadá jinak nejen v IE a FF, ale i v Opeře. V Opeře a IE má hlavní okno bílé pozadí, v IE navíc chybí pravý okraj. Ve FF má pozadí šedivé.
gyoja
Profil
Ve FF se mi <div id="obsah"> zobrazuje až dole pod menu. Možná by to chtělo upravit šířky elementů.
deny
Profil *
Úvodní vypadá jinak nejen v IE a FF, ale i v Opeře. V Opeře a IE má hlavní okno bílé pozadí, v IE navíc chybí pravý okraj. Ve FF má pozadí šedivé.
sorry v těchto prohlížečích jsem to netestoval
deny
Profil *
Jak pravý okraj chybí mě se to zobrazuje úplně normalně.
Konkrétně v opeře jsem to netestoval nepochopil jsem, že IE= internet exploer a, že FF znamená firefox!
Jinak možná, že IE 7 to zobrazje jinak než třeba IE6
deny
Profil *
stáhnul jsem operu a krom okraje je vše zprávně!
deny
Profil *
správně
deny
Profil *
správně
deny
Profil *
podtržení je fuč
anonym
Profil *
Hele jestli ti můžu radit tak:
1. změň doctype na tohle: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
2. &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; .......to se mi nelíbí
3. dej ten obsah stránek doprostřed okna prohlížeče ;)
4. <div class="odsazeni">
5. přidej ňákou patičku
6. proč máš u počitadla nadpis tabulka: ????
Miloš
Profil
V IE zmizí pravý okraj po reloadu stránky, ve FF není bílý podklad. Pokud jde o Operu, v té to vypadá jako v IE, akorát nemizí pravý okraj.
Railbot
Profil
Miloš
Prosím tě, na tom obrázku...co je to za font to červené písmo? :D *konec vtipu*
Miloš
Profil
Railbot
Na font si sice nevzpomenu, ale jinak je to ukázka vyhlazování písmem – „clear of typographers“, pokud mi má engličtina slouží (vyhlazování typografů, obzvlášť těch citlivějších). A už radši dost.
deny
Profil *
No dobře okraj ti mizí ale já opravdu nevím co s tim
deny
Profil *
Poraďte prosíííííííííííííííííím
deny
Profil *
možná viím zkus to teď
Mistr
Profil
deny
Poraďte prosíííííííííííííííííím
možná viím zkus to teď
Klid...
deny
Profil *
Mohly by jste mi poradit s tím jak obash padá až za menu
g
Profil *
h
anonym
Profil *
hahahaahah
souki
Profil
/3w/wz.cz/m/magnetolet/magnetolet/co-magnetolet.php on line 61

Warning: main(): Failed opening '.paticka.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /3w/wz.cz/m/magnetolet/magnetolet/co-magnetolet.php on line 61
anonym
Profil *
hahahaahah
anonym
Profil *
gagagagaag
anonym
Profil *
ga
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0