Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
xxxx125 Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 1. 2007, 22:38:12
Nazdar, chcem sa spýtať na jednu drobnosť :) Chcem vedieť váš názor na pohyblivých avatarov (postavičiek) vo fórach, napr.tu.
PLUSY: +osoba vo fóre sa lahšie zapamatá +je to krajšie MÍNUSY: -veľmi to vyrušuje pri čítaní....No a práve na to sa chcem spýtať, či to naozaj tak vyrušuje alebo je to v pohode??? |
||
smajli Profil |
#2 · Zasláno: 30. 1. 2007, 22:42:28
a má to velikost skoro 1 mega
jinak v tom problém nevidím |
||
xxxx125 Profil * |
#3 · Zasláno: 30. 1. 2007, 22:45:49
tak to ano, ta velikost je velká, ale já myslím všeobecne pohyblivých avatarov
|
||
Joker Profil |
#4 · Zasláno: 30. 1. 2007, 22:48:32 · Upravil/a: Joker
Taky jde o velikost souboru- např. avatar na té linkované stránce má 963kB! Příspěvků je třeba 20 na stránku, kdyby to takhle měli všichni, může jedna stránka mít třeba 20MB dat... a to ani nemluvím o tom, že by si všichni narvali ještě jeden takový obrázek do podpisu... pak už dostane slušný záhul i vysokorychlostní připojení.
Nehledě na to, že když se na fórum podívám třeba přes GPRS připojení na mobilu, člověka s takovým avatarem bych nejradši roztrhnul. Navíc, pokud se z toho postupem času stane jakási móda, končívá to tak, že lidi mají v podpisech třeba deset obrázků a člověk si přečte jednořádkový příspěvek, odscrolluje dvě obrazovky podpis a přečte si další jednořádkový příspěvek. Takové fórum se pak čte opravdu strašně. Já osobně jsem spíš pro malý statický obrázek v avataru a jenom textový podpis. Fórum je od povídání a ne přehlídka avatarů/podpisů. |
||
xxxx125 Profil * |
#5 · Zasláno: 30. 1. 2007, 23:15:50
Joker
Súhlasím s tebou, ide hlavne o text fóra :) |
||
koudi Profil |
#6 · Zasláno: 31. 1. 2007, 00:16:34
Súhlasím s tebou, ide hlavne o text fóra :)
Když už jsem u toho, tak ten linkovaný text je docela síla ... hlavně ten závěr :) |
||
xxxx125 Profil * |
#7 · Zasláno: 31. 1. 2007, 19:07:19
koudi
jj je to sila :D |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0