Autor Zpráva
djfreak
Profil
Berte prosim v potaz ze nejsem zadnej profik , html neumim , jsem zacatecnik ...
vy jste profici chci vedet vas nazor :)

Stranka turnaje

Stranka tymu
quinux
Profil
djfreak
Nespouštěj video automaticky, nech to na uživateli ať si ho spustí pokud chce.
Zvýrazni menu, teď se dost ztrácí.
Neomezoval bych to na výšku.
Odděl styly do externího souboru.
Miloš
Profil
Ad Nespouštěj video automaticky: pod to se klidně podepíšu. Stránka, která bez varování vydává zvuky, je zvěrstvo. Z takových prchám bez návratu; nepřipravuj se o návštěvníky.

Stránka týmu:
Proč musíte mít všichni šoustbordy a počítadla? A jak hned víš, kolik zvědavců je onlajn – to seš frajer, jaxto dokázal? Že ty máš Křišťálovou kouli, přiznej se! Nechceš si k tomu přidělat ještě časomíru?
Když ty blbosti vyhodíš, stránce to (b)IMHO jen prospěje.

Bez obrázků je to dost bída; s vypnutými styly je to teprve ouvej.
Pořád stejný <title> taky přehlednosti nepřidá.
djfreak
Profil
Proč musíte mít všichni šoustbordy a počítadla? A jak hned víš, kolik zvědavců je onlajn – to seš frajer, jaxto dokázal? Že ty máš Křišťálovou kouli, přiznej se! Nechceš si k tomu přidělat ještě časomíru?
Když ty blbosti vyhodíš, stránce to (b)IMHO jen prospěje.


Hele kliiid , ale s tou casomirou dobrej napad , hned jdu na to .. LOL

Jo psal jsem ze jsem ZACATECNIK jestlli ti to slovo neco rika :-DDD
Takze slovo vypnuty styly mi nic nerika.
djfreak
Profil
quinux .. dik , jestli prijdu na to jak udelat at se to video nespousti hned tak to udelam a kdyz prijdu na to jak misto cerny obrazovky tam dat obrazek tak to udelam taky ... jinak s tim menu mas pravdu , premyslel jsem nad tim , uvidim co zmaknu jo a jak pises oddelit styly do externiho souboru jak na to ? teda spis oc jde ? dik
Miloš
Profil
djfreak
Vypnutými styly mám na mysli situaci, ve které se nenačtou CSS vlastnosti; V prohlížeči Opera to jde na jedno kliknutí.

Do externího souboru to dáš tak, že v sekci <head> přidáš takovýto řádek:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styl.css" media="screen">
styl.css je příklad jména souboru, do kterého umístíš zápis stylopisu. V něm už ale nepoužívej HTML tag <style>.
media="screen" znamená, že to platí pro obrazovky.
media="print" by byl pak styl, který se uplatní při tisku stránky — např. bílé pozadí, černý text, bez navigace (ta má display:none) a podobně.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.