Autor Zpráva
niky
Profil *
Koukněte na www.flashtvorba.borec.cz a zkritizujte tyto stránky.
Lexter
Profil
Minimalistický styl, který se mi líbí, ovšem ne nijak moc, celkem tam na hodnocení není a vůbec mne to nazaujalo. Flash tvorba, tam je tvrdá konkurence, snaž se více ;) Zanechal bych tabulkového layoutu, zkus CSS.
Railbot
Profil
Podprůměrná prezentace. Oprav si v menu Konkakt na Kontakt ;)
Mistr
Profil
niky
Jiříku, co v té patičce probíhá za přepočet (třeba když klepnu na logo)?
niky
Profil *
Že mě tu někdo bude oslovovat Jiříku, to by mě ani ve snu nenapadlo :D.
Ten přepočet to je počítadlo :) Koukám že tam asi musim dát vysvětlivky...
miro852
Profil
niky -

Stranky by chteli zmenit grafiku... jinak mnel bych zajem o nejaky ten mp3 player na stranku, dokazal bys to?
niky
Profil *
miro852
To víš že bych to zvládl ;) Hele napiš mi na mail (ostatnicky@atlas.cz), jak by sis ho asi tak představoval a můžem se nějak dohodnout :)
Mistr
Profil
niky
To víš, že jsem pochopil, že je to počítado, jen mě tam zaujalo to běhání čísel větších, menších, pak zase větších, až se najednou ustálí na jedné cifře.
Petr Tichý
Profil
Myslím, že menu by si zasloužilo hover který bude velký přesně do velikosti toho bílého pruhu. Když to přesahuje není to pěkné.

Jak bylo řečeno, jestli se chceš webdesignu alespoň trochu věnovat, zanech tabulek.

Menu by bylo dobré definovat jako seznam.
niky
Profil *
Petr Tichý
Ten přesah, to je problém který jsem nedokázal vyřešit. Když ty stránky zobrazíš v IE nebo FF tak je hover velký přesně do hnědého pruhu, ale Opera si to bohužel vykládá jinak, a to nechápu :(
Kdybyste náhodou přili čím to je, dej te mi vědět, dík...
swetko
Profil
skus toto:

TD.menu {
PADDING-RIGHT: 0px;
BORDER-TOP: #999999 2px solid;
PADDING-LEFT: 10px;
PADDING-BOTTOM: 0px;
PADDING-TOP: 0px;
BACKGROUND-COLOR: #996600
}

A.menuOdkaz {
PADDING-RIGHT: 5px;
PADDING-LEFT: 5px;
FONT-SIZE: 10pt;
PADDING-BOTTOM: 6px;
COLOR: white;
PADDING-TOP: 6px;
FONT-FAMILY: verdana;
TEXT-DECORATION: none;
display:block;
float:left;

}
niky
Profil *
Super, teď už to funguje správně! Díky ti :D
niky
Profil *
Vytvořl jsem menu ve flashi. Mým záměrem bylo zkrášlení stránek.
Řeněte mi, jak se Vám zdá toto "hejbající" menu, jestli se mi můj záměr povedl nebo jestli to je pouze na obtíž při prolézání stránek... Dík
art4web
Profil
Nezaujimave a nepekne a aj bulanci ma sklamali - jednoduche - na flash hru by to mohlo mat trocha napad a byt viac prepracovanesie, ale to sa tu nekritizuje vsak? :)
Bubák
Profil
Vytvořl jsem menu ve flashi.
Díky, nemám zájem neustále aktivovat ovládací prvek.
Petr Tichý
Profil
niky
Když už, tak celý web ve flashi .) Přesně jako Bubák
(samozřejmě s HTML variantou)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.