Autor Zpráva
korzoo
Profil *
Zdravím Vás!

Poprosil by som o hodnotenie beta verzie stranky (hotova je zatial iba index). Návrh je zatial iba "v cudzích" jazykoch, dufam, nebude vadit. Je to moja prva stranka na css baze, a druha stranka vobec, ktora bude umiestnena na webe.

Bude to prezentacia malej dediny na vych. slovenku.

Adresa (docasna) je www.gemtlac.sk/korzoo/lucka/index.html

dakujem!
Mistr
Profil
korzoo
(1) Zkus si něco ve stránce označit v MSIE 6 SP 2.
(2) Posuň nadpis stránky o něco níže. Nyní ho částečně zakrývá menu.
(3) Ze znaku obce bych udělal kliakcí logo.
korzoo
Profil *
huh v ie 6 to je fakt divny. testoval som to v sedmicke. cim to je?
swetko
Profil
a:hover farba zlata v submenu je dost zle citatelna
skusit dat submenu do zoznamu a trosku ho sprava odsadit
korzoo
Profil *
opera a ff zobrazovali tiez v pohode...
korzoo
Profil *
swetko
Povodne som planoval pridat divu a:hover, zatial sa mi to nepodarilo rozbehnut
J
Profil *
Tmavomodrý pravý okraj - ve větším rozlišení na mě působí dost rušivě, jako by tam měl být ještě třetí sloupec t. č. nedodělaný. Co vpravo jen svislou čáru a web nacentrovat?
korzoo
Profil *
hm.
doladil som hlavicku aj pre ie 6 (bodaj by neexistoval:-), doriesil som hover divov v submenu, ale so spravanim pri oznacovani textu v ie 6 som bezradny. vedel by niekto poradit?
Sid
Profil *
No, tak sem se na tu "prezentácii obce" obce podíval v Opeře 8.52 a nic se mně neukázalo ! Holá stránka a to sem smázl cache a nic, tak kdepak máš chybu ? V IE a FF v poho. Ten web je lepší vycentrovat, na tom nic není. V IE 5 se ti neobjeví výběr slovenštiny jako jazyku, takže jenom maďarština... Je to chyba IE veteránů ve zvětšení fontů, ale když to má být prezentace obce, tak tipuju, že se přijde na web podívat dost běžných lidí, kteří používají IE 5 (default Win 98 a 2000), tak bys měl optimalizovat i pro ně.
korzoo
Profil *
Sid
Je to chyba IE veteránů ve zvětšení fontů, ale když to má být prezentace obce, tak tipuju, že se přijde na web podívat dost běžných lidí, kteří používají IE 5 (default Win 98 a 2000), tak bys měl optimalizovat i pro ně.

Na kompe mam Mozillu FF 2 , operu 9.02 a ie7. Da sa nejak doriesit, aby som mohol mat na kompe viac verzii prehliadacov, trebars okrem spominanych aj IE 5 - 6, Operu 8 a Mozillu 1-1.5?
Sid
Profil *
Je fakt, že se Opera 8.52 chová trošku nevyspytatelně jako IE a proto ju v komplu mám. Navíc ju používá celkem dost lidí. Na Linuxu jedu na Opeře 9.01, ta je fakt dobrá i když na Konqueror nedám dopustit. S těma multibrowserama v 1 pc sem to u jiných než IE neřešil. Ale stačí si zagooglit a najdeš to. Sorry, ale už bohužel nevim odkaz...
korzoo
Profil *
Sid
Dik, starsie IE (5, 5.5, dokonca aj 3:-) ktory je skor textovy prehliadac pre dnesne trendy) som uz nasiel. Ohladom ostatnych mi napadli este portable verzie firefoxu aj opery. Ale to je uz mimo temy tohto topicu.
Sid
Profil *
Tak jestli tě to potěší, Konqueror 3.3 na Linuxu skoro v poho a Safari (MAC) hádám taky ok. Jinak ta Opera 8.52 je hodně divoká a chová se nevyspytatelně jak starý IE...Nebude z těch nejpovedenějších, ale na XP si ji ještě nechám.
Jinak ať se dílo daří ;-)
korzoo
Profil *
Tak jestli tě to potěší, Konqueror 3.3 na Linuxu skoro v poho a Safari (MAC) hádám taky ok

:) take multiplatformne testovanie som necakal, dik. Objavim sa este s hotovou pracou, s problemami sa zatial asi presuniem inam
Glob
Profil *
napravil bych absenci patičky, takhle nepoznám, jestli se stránka načetla celá
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.