Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mpol Profil |
#1 · Zasláno: 9. 2. 2007, 19:29:36
Prosím o kritiku na naše oddílové stránky plavání www.plavanichu.wz.cz. Spravuji je a rád bych je nějak vylepšil, ale nevím jak. Mockrát díky.
|
||
Lexter Profil |
#2 · Zasláno: 9. 2. 2007, 19:35:43
Při vstupní stránce ověnčené skripty a následujícím loadingu jsem odešel, vyhoď to, je to zbytečné a návštěvníky to odrazuje
|
||
Railbot Profil |
#3 · Zasláno: 9. 2. 2007, 19:45:39
mpol
- odstraň oznámení o optimalizaci pro... jen to vypichuje tvoji nešikovnost stránky přízpůsobit jiným rozlišením - dej pryč script a hlášku o tom, jaké má uživatel rozlišení. K čemu to je? Snad kdybych nevěděl jaké rozlišení mám nastavené? - nějaký rozsypaný čaj v titlu úvodní stránky - úvodní stránka a dálší stránka, kde mám čekat? To snad ne. - nepodrthávej nic, co není odkazem - dej si pozor na pravopis (účast povinná apod.) - obrázkové menu - špatný kontrast písma (černé na tmavě modrém) - tabulkový layout Doporučení: porozhlédni se po netu, jak vypadají moderní weby a nauč se CSS. |
||
Noitec Profil * |
#4 · Zasláno: 9. 2. 2007, 20:48:49
Když už máš hlavní stránku , tak reklamu Webzdarma dej navrch , aby nepřekážela jinde , script rozpoznávající rozlišení pryč , nějak mi nesedí písmo s pozadím a menu , barevně se mi to nelíbí ...
4/10 |
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
plavec Profil * |
#5 · Zasláno: 8. 5. 2007, 22:02:21
Nenašel jsem aktuální zpravodajství o proběhnutých závodech ani dosáhnuté časy a umístění jednotlivých závodníků. Díky
|
||
radim93 Profil |
#6 · Zasláno: 8. 5. 2007, 22:11:22
Tady zase někdo otevíral starý témata, ale nesjou tolik starý (rok 1997) abych neskritizoval ty barvy.
BTW: Zjistil jsem že já i velká část webdesignerů a kritiků trpíme úchylkou zvanou 1997, která se projevuje tím že všechny nesladěné weby posíláme do roku 1997. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0