Autor Zpráva
viktor_spacil
Profil *
Prosím o zhodnocení těchto mých stránek http://victorspage.czweb.org/, předem musím říci, že spíše než na validitu kódu řeším to, zda všechno funguje tak jak chci.
Lexter
http://victorspage.czweb.org/

Mno jediné, co je tam povedené alespoň trochu, je hlavička, jinak je špatně volené písmo, navigace by se dala udělat daleko lepší. Vuidím tam jakýsi zhluk ikon. Lesky v nadpisech jsou řešeny velmi atypicky a spíše ledabyle. menu se dělají podle li a ne br, je na tom co dopilovávat..... a hodně až moc...
Mistr
viktor_spacil
(1) Proč jsou odkazy černě psané na tmavě šedivém až černém pozadí?
(2) Zařadil bych klikací logo.
(3) Zařadil bych patičku.
(4) Nevidím důvod proč psát menu cesky. Máš odpor ke psaní česky?
(5) Nelíbí se mi, že jsou nadpisky oddílů menu na polovičatém pozadí.
(6) Chybou je též stejný nadpisek stránky (tag TITLE v části HEAD).
(7) Předpokládám, že programy nabízené ve stránce Download máš sichrovány autorským zákonem. Já jen, abys pak kvůli tomu neměl nějaké polízanice.
Cipísek
Profil *
Neřešíš validitu, grafiku tam nemáš a obsah skoro žádnej. Důležitý je, že je to všechno podle tebe....
Sorry, ale vlastně nevím o čem to celý je...
viktor_spacil
Profil *
vsechno v download je freeware nebo shareware....tak doufam ze kvuli tomu zadnej problem nebude....tedka se chystam jeste neco udelat s tema pismama...ale porad nevim jakou tu barvu odkazu mam dat...mate nejakej napad?
Lexter
jakou tu barvu odkazu mam dat

Co takhle bíle a podtrhnout? Nebo vyhoď ty žluté texty (obarvit prostě na bílo jako obyčejné písmo) odkazy dát takhle žlutě a podtrhnout? Není to jednoduší a hezčí?
viktor_spacil
Profil *
a nemate nekdo navrh na font v menu?....nejakej takovej podobnej s podporou cestiny....nebo neco podobneho....neco jako systemove pismo....
Lexter
A proč tam nedát nějaké tradiční písmo? Verdana?
viktor_spacil
Profil *
vecer to zkusim nejak prekopat...
viktor_spacil
Profil *
tak jsem to trosku prekopal...zmena fontu na doporucenou verdanu......odkazy jsem zatim nechal takove jake byly ale naopak jsem zesvetlil pozadi aby byly lepe videt....a trosku pozmenil ten odlesk ktery tady byl kritizovan.....co ted?
Mistr
viktor_spacil
(1) Mimochodem, proč Find? Proč ne Hledat?
(2) V levém sloupečku máš žlutě psané texty, na které lze kliknout (položky v anketě). V hlavním sloupečku máš také žlutě psané texty, ovšem na ně kliknout nelze. Proč? Jen tím mateš návštěvníky.
(3) A co bude s dalšími poznámkami, co jsem psal? Myslíš, že nejsou potřeba? Jak chceš.
viktor_spacil
Profil *
mas pravdu.....jeste na tom zapracuju....hned jak to prehodim tak sem napisu a muzes se podivat a jeste treba navrhnout co zmenit
viktor_spacil
Profil *
uz jsem tedy opravil klikací hlavičku a nadpisy menu a vyhledávání.......k sekci download jsem se už vyjádřil......mám zlepšit ještě něco?
viktor_spacil
Profil *
tak stránky jsem docela dost pozmenil a dbal jsem na vase pripominky
Petr Tichý
Mě to nepůsobí dobře na oči. Černá, bílá, žlutá a šedivá. Nekouká se mi na to dobře.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0