Autor Zpráva
freedas
Profil
Ahojte, mohl bych se Vás zeptat na názor na stránku www.milankasparek.com? Díky
Marty
Profil
Tak určitě bych zpomalil nebo odstranil ten běžící text.

- odpustil bych si tu dekoraci titulku(tečky a dvojtečky)
- při rozlišení 800 * 600 ty hodiny najedou někdy i do textu a nedá se to přečíst
- js bych vyhodil do externího souboru
- tagy bych psal malými písmeny
- pokusil bych se o css layout

celkově jsou stránky celkem pěkný
Anonymní
Profil *
Dost velkym problemom je, ze nevidim menu. Az po hybani mysou v pristore kde som menu tusil sa objavovali linky. Problem je totiz v tom, ze sa pod menu nezobrazi to cervene pozadie a kedze su linky biele, tak ich nevidno.

Pouzivam Firefox1.0.1
Kráťa
Profil
Menu jsem neviděl ani v Opeře, kdybych nečetl předchozí příspěvek, tak by mě ani nenapadlo jezdit někde myší.
Osobně bych vyhodil ten jezdící text a hodiny, které má každý o dva centimetry níž. Pak bych ještě udělal jiné pozadí stránky a jiné toho vnitřku, aby se to nějak opricky oddělilo.
habendorf
Profil
Co takhle začít doctypem?
wizard
Profil
Menu bych srovnal s tim prvním obrázkem, v Mozille je to trochu vidět :)
Fred
Profil
Už jsem málem na tyto kritiky rezignoval, ale zdá se mi že Freedas většinu toho co se píše výše opravil a tak se pokusím o kritiku spojenou s radou. Nebudu radit jednoduché, nepoužívej tabulky, k tomu je třeba se dopracovat, ale zkus se zamyslet nad tím menu po levé straně.
Konkrétně tento zápis je úplně zbytečný
class="menu_normal" onmouseover="this.className='menu_pres'" onmouseout="this.className='menu_normal'"

stačí do css přidat

table.classCoTamPridas tr td a{
background:#ca3030;
color : white;
text-decoration : underline;
display:block;
}
table.classCoTamPridas tr td a:hover {
color :black;
background : white;
text-decoration : none;
}

a do tabulky co v ní je to menu
<table class="classCoTamPridas">

úspora na jedné stránce bude 1.21kb (12x odstraněno class="menu_normal" onmouseover="this.className='menu_pres'" onmouseout="this.className='menu_normal'" a zápis v css je změněn)

A to je kouzlo css ;-)
Freedas
Profil
diky moc, zkusim to. Je pravda, ze z css vyuzivam prvnich 10% moznosti. Diky
Fred
Profil
Ještě drobnost obrázky, když dáš do css
img{border:none;} bude to jako kdyby jsi zabil sedm much jednou ranou, ve všech obrázcích můžeš border smazat
<img border="0" ....
mat
Profil
souhlasím s fredovými poznámkami a sám přispěju jen drobností - web je dost neohraničený - pod obsahem bílá, kolem vycentrovaného webu taky bílá - chtělo by to ten prostor kolem webu nějak obarvit - decentně, nenásilně, nekřiklavě (třeba světlounce šedě - jak píšu vždycky...)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.