Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
trposek Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 2. 2007, 15:40:44
Prosím o ohodnocení mých stránek - http://www.pekarny.unas.cz Návrhy, připomínky, rady atd. Rád uvítám případnou spolupráci.
Libor |
||
XQgint Profil * |
#2 · Zasláno: 21. 2. 2007, 15:54:21
no tak jako plácnout chleba na modrý pozadí je podle mě celkem blbý, to iframe bud uprav, nebo s tim něco udělej, je tam vodorovný posuvník, a obsah v iframe kde je vůbec nákej posuvník neni zrovna asi nejlepší
|
||
Railbot Profil |
#3 · Zasláno: 21. 2. 2007, 15:58:06
Tento web už jsem někdy viděl a vypadal téměř totožně. Nic pěkného ani až tak hrozného. Barvy by to chtělo celkově změnit...béžová a další podobné odstíny k tématu pečiva. Modrá (ještě tato) se k webu vůbec nehodí. Zpracování je špatné. Obrázkové menu dělá web nepřístupný, alespoň alternativní popisky by to chtělo.
|
||
DJ Miky Profil |
#4 · Zasláno: 21. 2. 2007, 15:59:46
V menu se jsou aktivní zóny posunuty trochu doprava od názvů, takže na ně v některých místech nejde kliknout.
Times New Roman bych vyměnil za něco jiného, nejlépe bezpatkového. |
||
Mistr Profil |
#5 · Zasláno: 21. 2. 2007, 18:26:05
trposek
(1) Nepodtrhávej nic jiného, co není odkazem. Jen to mate návštěvníky. (2) Nešly by reklamní bannery nějak vhodněji schovat do celkového vzhledu stránky? Já vím, to se lehce napíše, ale snáze vymyslí či provede. Přesto bych si nad tím ještě sednul. (3) O volbě barev zde již bylo psáno. I já se přikláním k názoru, že zrovna modrou barvu k pekárnám nevydím jako nejvhodnější. Snad ke koupališti či prodeji ledniček a mrazáků... (4) Zapracoval bych klikací logo. (5) Zkusil bych si pohrát s barvami. (6) Pohraj si i se vzhledem stránky - například stránka http://www.pekarny.unas.cz/aditiva1.html - je to sáhodlouhý balík textu, který není na první pohled nijak oddělen. Vložil bych do toho třeba vodorovnou čárou, nějaké podnadpisky apod. (7) Sjednotil bych otevírání odkazů. Klepnu-li na některé odkazy, otevřou se mi do stejného okna. Jiné zas otevřou úplně nové okno. Co to nějak sjednotit? (8) Nedodáš stránkám patičku? (9) Chybou ej stále stejný titulek stránky (tag TITLE v části HEAD). (10) Část kontakty bych více rozšířil (ICQ, e-mail, případně Skype či mobil a dokonce i adresa). |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
trposek Profil * |
#6 · Zasláno: 24. 2. 2007, 10:11:09
Jen bych navázal na některé vaše připomínky:
vodorovný posuvník jsem již zrušil, alternativní popisky na odkazech v menu jsou už odjakživa. Často tu píšete o nevhodných barvách. K tomu bych jen řekl, že na tyto stránky chodí přibližně 300 lidí denně a vytvořili si mezi uživateli profil:"takový ty modrý stránky o pekárnách", tak to nechci zkazit změnou barvy.Ale souhlasím s tímto názorem. A navíc modrá barva je barva klidu, uklidňuje atd, tak jsou ty stránky alespoň příjemné pro uživatele. Dále:Reklamní bannery zapracovat do stránek:jeden banner na úvodu mám od webzdarma a s tím bohužel nic neudělám a jeden je v novinkách uprostřed a ten jde v pohodě přejet. A aktivní zóny v menu mi jedou ve všech prohlížečích právně na správném místě,takže nevím ... Libor |
||
Railbot Profil |
#7 · Zasláno: 24. 2. 2007, 10:14:48
A navíc modrá barva je barva klidu, uklidňuje atd, tak jsou ty stránky alespoň příjemné pro uživatele.
Modrá barva ve větší míře rozptyluje pozornost (od textu), protože lidské oko vidí modrou lehce rozmazaně. |
||
oogi Profil * |
#8 · Zasláno: 24. 2. 2007, 17:41:18
Kdyby tam nebyla ta spodní stránka ve framu, ale normálně, tak to jde...
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0