21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
« 1 2 »
Autor Zpráva
Martin
Profil
Ahoj, mohli by jste prosim Vás zhodnotit web unie-teplice.com? Díky moc.
Myslíte, že si za ty stránky můžu něco říct? Popřipadně kolik?
Acci
Profil
Nepodařilo se vložit soubor aktualne.php, chyba je na Vaší straně. potěší
none
Profil
ja to mam takyNepodařilo se vložit soubor aktualne.php, chyba je na Vaší straně. potěší myslim ze to bude na jeho strane ta stránka minule byla hez
í.anketa jak ser máte dej pryc uplnena nic.myslim ze si mel pokracovat v tve minilem prispevku.
Martin
Profil
:) Už jsem to opravil
Spikee
Profil
Chybu ti vyhadzuje aj pri fotogalerii :-)
Martin
Profil
Tam ta chyba je už trochu jiná do fotogalerie mi chyběj fotky. Ale spiciálně kvůli tobě jsem tam dal stránky s omluvou :)
Spikee
Profil
Martin
Díky :-)

Myslím, že tá stránka je prehľadná a jednoduchá, ale to menu mi dosť "bije" do očí a nemôžem sa poriadne sústrediť na text.
habendorf
Profil
Martin: Trochu OT: Koukám že se nakonec podařilo vyřešit ten problém s onresize. V čem byl zakopanej pes?
Martin
Profil
habendorf : Jsem to nevyřešil...dodělal bych to, kdybych věděl, jak zjistit šířku okna prohlížeče, když mám dole posuvník :)
habendorf
Profil
Martin: Já asi pořád nějak špatně chápu o co vlastně jde. Mě se posuvník objeví při zužování až někde na cca 200px šířky, a to mi přijde prostě normální. Ještě víc to zužovat stejně nemá cenu. (???)
Martin
Profil
habendorf Teď je to něco jinýho. Zužovat to nemá cenu, to máš pravdu. Předtim jsem se nažil nastvit max-width v IE pomocí expressions, to jsem zvládl. On resize mi taky fachalo, ale když jsem okno zmenšoval tak se mi přibližnžně při 800px dělal dole posuvník. Špatně to počítalo, kdybych věděl jak zjistit šířku okna i když je dole posuvník, vyřešil bych to
Marty
Profil
Tak já bych se přimluvil za dvě věci:
1) určitě bych nějak odlišil ty položky menu, které obsahují vysouvací podmenu, od těch ostatních
2) u hoveru jednotlivých položek menu bych změnil barvu i toho postraního pruhu nalevo od textu jednotlivých položek, zkus třeba světle oranžovou
Martin
Profil
Chtěl jsem je odlišit šipkou, ale nějak jí nemůžu dostat nakraj toho odkazu...poradíte mi někdo?
Sipku najde tady unie-teplice.com/obrazky/sipecka.gif
Marty
Profil
tuším že se to dělá přes background position, asi nějak takto:
background: url("sipecka.gif") 100px 20px no-repeat;

ty hodnoty musíš odzkoušet, až ti padnou tam, kam potřebuješ
Martin
Profil
Tak zkoušim ty šipky...V ie to vypadá dobře...poradíte mi jak to udělat aby to úplně stejně vypadalo i v mozile?
Martin
Profil
Šipky už jsem vyřešil....

Jak se Vám web tedy líbí?
Pepee
Profil
nepodařilo se vložit soubor ruml.php chyba je na vaší straně.... nebo tak nějak hmm copak to asi znamená? No nevím kde jsem udělal chybu jenom jsem klikl na odkaz. Rozhodně bych tu hlášku nějak upravil páč je drobet nesmyslná. Dál mi příjde dost nejasné na kterých stránkách vlastně jsem .... Jsou to stránky Unie svobody nebo její Teplické pobočky ...text patičky tuším, že uvádí jméno autora, se ztrácí v pozadí (doufám, že to nebyl záměr :o)....), nefunkční odkazy by na hotovým webu taky neměly co dělat. Jinak je to dobrý, jen to dotáhnout. A říct si zato můžeš, zadarmo ani kuře nehrabe a politici nejsou žádná humanitární organizace. Takže čím víc tím líp. :o)
Martin
Profil
Chybovou hlášku už, jsem změnil.
Upravil jsem trochu logo, takže by mělo být jasné, že jste na stránkách telické pobočky, dá se to vyčíst i z titulku.
Asi si neměl zaplé obrázky, proto splývalo jméno autora s pozadím.... možná to ještě opravím.
liborse
Profil
To menu se mi opravdu líbí a stránky vypadají opravdu dost dobře - viděl jsem mnohem a mnohem horší weby. Je to můj názor a stojím si za ním. Jen tak dále. Jenom mě trochu zaráží používání divů (např. s názvem header2 atd.), které jsou naprosto prázdné a tudíž podle mě neslouží k ničemu, ale je možné, že je k něčemu máte připravené, tudíž by má poznámka nebyla na místě.

PS. Moje názory k tomuto webu nesouvisí s politickým názorem... Jen tak pro doplnění.

Jen tak dále :-)
Martin
Profil
V těch prázdných divech mám nastavené pozadí, v jednom logo, a v druhém přechod ze zelené do bílé, myslíte, že by to šlo udělat líp?
wizard
Profil
Čau Peli,

ten nadpis by se mi líbil na středu, tedy posunout vlevo.
A do ankety bych asi dal sofistikovanější otázku než: "Jak se máte?".
Jinak je to v pohodě...
Dan
ax123
Profil
Stránky jsou pěkné a velmi se mi líbí vyřešení © na pozadí teplického divadla. Možná bych dal místo bílého pozadí alespoň nějakou špinavou bílou. Jinak super
Martin
Profil
wizard Otázka tam bude lepší...neboj, ještě musim dodělat administrační rozhraní. díky

Jinak všem zatim díky, ale s kritikou nepřetávejte :)
Marty
Profil
No web se od minule hodně změnil k lepšímu :)
Vzhledem k délce navigačního menu při vypnutých css, bych ale zauvažoval o přidání skrytého odkazu pro přeskočení navigace.
liborse
Profil
Pokud v těch divech máte pozadí, tak to tak nechte. Pokud bych měl navrhnout jiné řešení, musel bych to pořádně projet a na to nemám čas. Ale pokud vám to tak funguje, není co řešit :-). Já totiž myslel, že jsou tam náhodou, takže to ani neřešte. Váš web se mi líbí, jen tak dál.
Martin
Profil
Udělal jsem pár změn
Tak jak se Vám to líbí teď?
Martin
Profil
Aktualizoval jsem web....co vy na to?
liborse
Profil
jj, vypadá to zajímavě, jo a co s tam dal konkrétně nového??
mat
Profil
jen letmo, doufám, že už to tu někdo nepsal, ale - nebylo by na škodu klikací logo, spousta z nás je na něj prostě zvyklá..., a moc se mi nelíbí to, že je web celý bílý - tj. pozadí pod textem i kolem webu, nějak bych prostor kolem vycentrovaného webu odlišil...
Kráťa
Profil
Nevím, jestli to není "gumové", nestudoval jsem to tolik, každopádně mě by se to více líbilo užší. Něco jako max-width. Viděl jsem to v IE6 1024x780
Jak psal mat, co udělat stránce nějaké pozadí, třeba #cacaca?
A celé to uzavřít do divu 75px na střed?
« 1 2 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0