Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Neudy Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 3. 2007, 18:55:35
Mohli byste zhodnotit tenhle navrh? odkaz
|
||
wimstr Profil |
#2 · Zasláno: 3. 3. 2007, 18:59:28
Přijde mi to takový prázdná (jako že je), je to smutný, veterinární klinika by měla být veselejší.
Ten odstín zelené ve spojení s šedou se k sobě absolutně neladí, menu prakticky žádné, text také, je to nedopracované. prakticky není co hodnotit |
||
xthomas Profil |
#3 · Zasláno: 3. 3. 2007, 19:07:28
chce to nějaký výraznější záhlaví, snad výraznější přechod a hlavně nějaký motiv nebo fotečku. Do obsahové části zkus zapracovat nějaký doplnkový obrázek(foto), návrh se tím vážně posune. a na celém webu(návrhu) je použitý moooc velký písmo, nevypadá to dobře. Taky nepoužívej vyhlazování písma, na webu to pak ve většině případů vypadá úplně jinak.
a trošku zvýraznit nadpisy :) |
||
Neudy Profil * |
#4 · Zasláno: 5. 3. 2007, 18:19:42
Co na to říkáte teď?? Zajímalo by mě jestli se to apoň trochu pohlo k lepšímu :o)
odkaz |
||
MVK Profil * |
#5 · Zasláno: 5. 3. 2007, 20:13:28
Líbí. Jednoduché, veselé.
Mám špatný pocit z horní části, ale to je osobní názor. Spíše bych dal opačný kontrast - světlejší záhlaví a tmavší pozaví, ale nejsem velký grafik. V menu by se mi líbil hover i na text. V patičce bývá zvykem spíše odkaz na tvůrce než na index, ale invenci se meze nekladou. Bez dalších stránek víc neřeknu. Kód (funguje, ale takto je to přehlednější): - definice jazyka by měla být před title, jinak tam nelze použít české znaky - proč má body class? Dá se stylovat přímo body. - proč je Menu v "b" a zároveň ve span s class? Bold se dá nastavit v class a "b" je zbytečné. - menu je mnohem vhodnější dělt formou seznamu, tabulka je na tabulková data - pro adresu existuje element "adress", který se dá nastylovat - obrázky bez výpovědní hodnoty je lepší dávat na pozadí pomocí CSS - místo 6x "br" nebo 4x pevná mezera existuje v CSS padding a margin To byla jen taková ukázka. Kód je funkční, ale nepřehledný. Může to zůstat i takto, ale pokud se chcete webům věnovat i nadále, chtělo by to lépe prostudovat zákonitosti CSS. Ulehčí to práci, i když je to ze začátku větší fuška :-) |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0