Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
davef6 Profil |
#1 · Zasláno: 4. 3. 2007, 16:37:30
poraďte co zlepšit a co je špatně http://www.mp3-stahuj.yc.cz
|
||
xthomas Profil |
#2 · Zasláno: 4. 3. 2007, 17:20:01
mě se to líbí..
nějaké drobnosti ve validitě, jinak i pěkný kod a graficky odpovídající obsahu. |
||
Petr Tichý Profil |
#3 · Zasláno: 4. 3. 2007, 17:51:43
Grafika jistě účelná je, ale moc bych se tady s tím neukazoval .)
|
||
davef6 Profil |
#4 · Zasláno: 4. 3. 2007, 18:01:13
a z jakýho důvodu se tady s tím nemám ukazovat?
|
||
art4web Profil |
#5 · Zasláno: 4. 3. 2007, 18:06:08
ze by z toho ze ponukas mp3 volne na stiahnutie? :)
|
||
davef6 Profil |
#6 · Zasláno: 4. 3. 2007, 18:08:27
no to je sice pravda, ale žádná mp3 se na serveru nenachází, všechny jsou uloženy na různých zahraničních stránkách, se kterýma nemám nic společnýho
|
||
art4web Profil |
#7 · Zasláno: 4. 3. 2007, 18:14:20
ano to mas pravdu
|
||
Petr Tichý Profil |
#8 · Zasláno: 4. 3. 2007, 18:20:34 · Upravil/a: Petr Tichý
davef6
Na některých serverech nebo resp. freehostinzích se ale nesmí ani to. Nevím jak je to na ic, ale třeba wz to zakazuje. |
||
davef6 Profil |
#9 · Zasláno: 4. 3. 2007, 18:34:45
jo to je pravda, ale chystám se brzo přesunout na placený, tak snad mi to tam chvíli nechaj:D
|
||
Peca Profil |
#10 · Zasláno: 4. 3. 2007, 18:44:07
Co tak třeba napomáhání k trestnému činu? To s pravidly hostingu nesouvisí, je to v každém případě nelegální. Kdybys tam nabízel drogy, tak je to taky jenom odkaz? Drogy přece na těch stránkách nejsou...
|
||
dracek Profil |
#11 · Zasláno: 4. 3. 2007, 19:16:33
pravidla ic.cz to zakazují.
|
||
davef6 Profil |
#12 · Zasláno: 4. 3. 2007, 19:24:01
a jak to maj třeba na mp3s.nadruhou.net, to stejný a nikdo jim nic neřiká, dokonce jsem o nich četl i v novinách a fungujou dál
|
||
Timy Profil |
#13 · Zasláno: 4. 3. 2007, 19:26:07
Peca
Stahování mp3 není nelegální, tudíž odkázání mp3 není napomáhání k trestnému činu. Ale nejsem právník teda :-) |
||
Timy Profil |
#14 · Zasláno: 4. 3. 2007, 19:30:46
davef6
- <meta name='category' content='XHTML' /> ==> k čemu je to dobré? - <a href="index.php" title="mp3-stahuj - mp3 ZDARMA" id="logo"></a> prázdný odkaz není moc hezký, co takhle použít něco takového? (wellstyled nejede, pohledej image replacement) - proč má každá položka menu class="item"? Nebyla by lepší nějaká kaskáda? .menu li? Jinak to vypadá hezky. |
||
Railbot Profil |
#15 · Zasláno: 4. 3. 2007, 19:40:25 · Upravil/a: Railbot
Timy
Stahování mp3 u nás nelegální není, ale sdílení ano. Takže pokud někdo uevde link na stáhnutí, nemá to daleko k tomu sdílení. Ale moc bych se tím nezabýval. U nás se nic takového nepostihuje. Provozovatelé největšího warez boardu u nás by jinak museli spolu se svými 55 tisíci aktivními uživateli dostat nejméně doživotí :)) |
||
Časová prodleva: 4 měsíce
|
|||
pawlik.cz Profil * |
#16 · Zasláno: 10. 7. 2007, 08:56:18
Sdílení hudby tady bylo, je a bude. A bude tady tak dlouho, dokud se "něco" nezmění. Třeba taková OSA vyloženě rýžuje a okrádá, jinak co si myslet o autorských poplatcích při kupování už i prázdných CD a DVD nosičích. Dyť oni už rovnou počítají s tím, že si někdo něco zkopíruje. Dokud se budou CD prodávat tak nadhodnoceně draze a dokud budou příležitosti si to "sehnat", tak si to samosebou každý radši zkopíruje.. Příklad ze života: Mám rád kapelku, která už vydala 12CD, za každé z nich zaplatím po 500,- Kč, pokud je mám opravdu rád, zaplatím cca. 6.000,- Kč. Kolik z toho dostanou oni a kolik z toho vydělá OSA už neřeším. Ale furt je to jenom jedna kapela, co když se mi jich líbí víc? Tak nebudu mít ani na jídlo. Možná, kdybych byl autor, tak bych mluvil jinak. Ale zase na druhou stranu, když si někdo zkopíruje něčí album, tak to vypovídá o tom, že se to líbí a je o něj zájem, ne? Akorát za to nedostane zaplaceno,no... Ano, pirátství je zločin, krást se nemá. Například Nohavica se proti pirátství postavil čelem a nabízí své písničky zdarma ke stažení na svém webu. OSA má po ptákách a koncový uživatel, respektive fanda si přijde na své. Vydělávat se dá přece na koncertech, ne? For PECA: Drogy a mp3, to je trošku rozdíl..i když vlastně, u pěkné mp3 se taky sjedu:-)
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0