Autor Zpráva
Tomass
Profil *
Tak mně to rozcupujte. Úvodní stránka se mně nelíbí, tam bych chtěl mít časem trochu víc produktů a zřetelně je oddělit, ale nevím jak (graficky) na to.
wimstr
Profil
link
Manq
Profil
kde pak je menu?
produkty jsou oddělené celkem dobře, neměnil bych to..
hover v patičce dej tmavší.
xthomas
Profil
trošku tomu chybí (kromě menu na úvodní straně) nějaká grafika ne? :)

a ty produktové boxy se mi taky líbí.
Tomass
Profil *
- hover v patě už je černý
- grafika.. tam jaksi žádná není :) Já grafiku moc neumím a než něco mizernýho, tak jsem si říkal, žeradši nic. I když teď jsem ulovil někoho, kdo mi maluje ikony, tak by mohl i něco pro web, zkusím ho.

- je tam trochu zvláštní zobrazování screenshotů. Čekám, kdo mi to začne kritizovat. Nebo to nikomu nevadí? Chtěl jsem dosáhnout toho, aby obrázky byly v dostatečné velikosti a přitom abych neriskoval, že mi to u někoho nepustí nějakej popup-blocker. Co na to říkáte?
Manq
Profil
ten bych dal možná menší, dej jich tam na výběr víc (menších), uživatel se sám rozhoodne, jestli je rozklikne nebo ne
Mistr
Profil
wimstr
Příště zkus přidat i své hodnocení než jen zkopírování linku.
Mistr
Profil
Tomass
(1) Prosvítil bych jinak celkově temnou strukturu stránky nějakými barvami.
(2) Můžeš je osvěžit i obrázky z programů. Nejen je mít "schované" pod odkazem, ale i nějakou ukázkou nalákat návštěvníky.

A krom toho se mi zamlouvá nabízený program Smart Backup. :-)
Tomass
Profil *
Manq: menší bys dal co? To jsem nějak nepochytil.

Mistr:
(1) to by byl zásadní zásah do logiky, která teď je taková, že to je víceméně nebarevné. To je záměr. Zkusím pouvažovat.
(2) zkusím dát velké ikony vedle hlavních nadpisů, co se objeví po rozkliknutí.

Ad zamlouvání programu .. máš zprávu na icq :-)
Manq
Profil
to Tomass: screen bych dal menší, a na vytvořil bych stránku se screeny, kde by jich bylo třeba 6 menších, a šli by rozkliknout.
joejoe
Profil *
Chybi tam nejake obchodni podminky - popis zpusobu vyrizovani reklamaci, platnost licence (jestli je mozne licenci pouzivat jenom s prave jednou verzi atd..

Screenshoty neprijemne zakryji vetsinu stranky a neni jasne ze kliknutim na screenshot se screenshot schova. (to je tak tezke pridat k obrazku alt="" a title="" ?

konstrukce
<iframe style="width: 957px; height: 0px;" frameborder="0"></iframe>
se mi zda prinejmensim podezrela (je to tam nekolikrat, ale nejak jsem nepochopil vyznam - nezkoumal jsem to)
volejbálek
Profil *
Barva designu se mi zamlouvá, ovšem na zkritizování je toho celkem málo.Asi by to chtělo,až toho budeš mít víc.Zatím je to malinká nezajímavá šablona.
Tomass
Profil *
Manq: rozumím, promyslím

joejoe:
- obchodni podminky rozumím, doplním
- k tem screenshotum me napadlo, ze pod tu grupu polozek menu, ktera otvira screenshoty, dam proste textik, ze obrazky ze zaviraji clickem
- ta konstrukce neni nijak zavadna, je tam js, ktery okno roztahne podle velikosti obrazku
- alt a title doplnim, to je chyba

volejbálek: nic víc tam nějakou dobu nebude, softwarů nedělám 10 ročně :)
Tomass
Profil *
- alt jsem doplnil
- k menu jsem přidal popisek jak zavřít obrázky
- na http://www.smart-sw.com/index.php?subj=vrd&lng=cz jsem přidal obrázek


Lepší?
wimstr
Profil
Mistr
Příště zkus přidat i své hodnocení než jen zkopírování linku.
Na te strance neni co hodnotit... proto jen ten link
Mistr
Profil
wimstr
Na te strance neni co hodnotit... proto jen ten link
Jak vidíme výše, je tam co k hodnocení... :-)
Manq
Profil
wimstr

kdyby tam nebylo nic k hodnocení, stránka by měla například takovýto kód


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title></title>
</head>
<body>

</body>
</html>


:)
tiso
Profil
Manq - Tvoj príklad obsahuje 10 riadkov navyše, potom by sa s tebou dalo súhlasiť... dosť bolo OT...
Tomass
Profil *
Já mlčím :)
Ale na jakékoliv připomínky číhám :)
Tomass
Profil *
Ještě k programování. Ten web mám udělaný tak, že mám společné stránky, plné ifů a includů a pak složky CZ a EN, v nich podsložky podle produktů a pak vlastní obsah.

Připadá mi to jaksi na půl cesty. Co to udělat tak, že bych tahal všechny texty z databáze? Dělá se to tak? Přemýšlím, jakým způsobem se to projeví na přehlednosti, když budu mít celé bloky textu v databázi. Výhodou by bylo, že by se pro všechny jazyky používalo jedno a totéž php a navíc by těch jazyků mohlo být x.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0