Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mates00 Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 3. 2007, 11:50:17
moje prvni stranka tak snad vas zaujme tak hodnote krituzujte jak tady tak i na mojem webu
www.avemetalistiasatanisti.ic.cz |
||
Manq Profil |
#2 · Zasláno: 9. 3. 2007, 12:51:01
Dnes je Pátek 9. 3. 2007 a svátek má Františka - tohle vymaž
na hlavní stránce víc odsad text od té červené čáry.. je to tam moc namáčknlé text v menu dej menší.. a použij hover zkus přidat patičku |
||
Tomass Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 3. 2007, 13:01:46
K obsahu se vyjadřovat nebudu, i když to dost láká.
- položky menu moc velké - černo červená kombinace možná patří k tématu, ale pro oči je velmi únavná - nadměrné používání velkých písmen - kytara vedle nadpisu - to přece nemyslíš vážně. To je zvětšeno z ikony nebo z čeho? - červený text se dá udělat i jinak než 200x style="color: rgb(255, 0, 0);" - NÁŠTEVNÍ KNIHA <span style="color: rgb(255, 0, 0);"><span style="font-family: Arial;"><span style="color: rgb(255, 0, 0);"><span style="font-family: Times New Roman,Times,serif;"></span></span></span></span><span style="color: rgb(255, 0, 0);"><span style="font-family: Arial;"><span style="color: rgb(255, 0, 0);"><span style="font-family: Times New Roman,Times,serif;"></span></span></span></span> jestli ti tohle poradil FrontPage, tak mu nevěř. |
||
Tomass Profil * |
#4 · Zasláno: 9. 3. 2007, 13:03:49
zapomněl jsem poděkovat za titulek pro metalisti a satanisti. To je lahůdka :)
|
||
Časová prodleva: 10 dní
|
|||
mates00 Profil * |
#5 · Zasláno: 19. 3. 2007, 18:20:26
tak jsem predelal nejake chyby ktere jste rekli tak se podivejte
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
brajem Profil * |
#6 · Zasláno: 24. 3. 2007, 21:48:11
satanisti jsou největší buzeranti co na světě existuje
|
||
Railbot Profil |
#7 · Zasláno: 24. 3. 2007, 21:54:51
pro metalisti a satanisti...ještě chybí hodní hindusiti, kteří nežerou krávy, vole.
|
||
RPG Profil |
#8 · Zasláno: 24. 3. 2007, 23:13:12
To je ale kůl, pjůr ívl stránka.
– Dej tomu nějaký řád, rozvržení a jednotný tvar. – Změň barvy. – Změň písmo. Ale hlavně, nedávej prosím tato dvě témata vedle sebe, je to nesmysl. |
||
Joker Profil |
#9 · Zasláno: 24. 3. 2007, 23:55:19
Kromě výše uvedeného:
- Tmavý obrázek na pozadí by chtěl tmavou barvu pozadí, určitě ne bílou - Ten malý červený text se špatně čte - Co je to web desing? - Proč mi titulní stránka scrolluje ještě asi o čtvrt obrazovky dolů aniž by tam byl nějaký obsah? Ohledně kódu: - <a style="color: rgb(255, 0, 0);" u (asi) všech odkazů... proč to nedat do hlavičky? A co je špatného na "color: red"? - Klasika: "Ono by tam bylo jedné značce samotné smutno?" neboli tuny zbytečných značek. Třeba tahle mňamka (vynechávám atributy značek): <div> <div> </div><span><span><font><span><br> NOVINKY</span><br> <span><span></span></span></font></span></span></div> Deset značek, z toho devět zbytečných, přitom zrovna ta správná tam není :o) |
||
Tomass Profil * |
#10 · Zasláno: 26. 3. 2007, 12:46:58
- NÁŠTEVNÍ KNIHA
- AVE METALISTI A SATANISTU Já vím že to není důležitý, ale mně to prostě nedá. |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
babula Profil * |
Příspěvek odstraněn moderátorem
|
||
tajny spion Profil * |
#12 · Zasláno: 6. 6. 2007, 13:50:14
Celkovy pozadi hrozny, rozdelit.
Cerveny cary na sebe nenavazuji, blby. Vstupni stranky se nedelaj. Jinak cerveny pismo good, ale ne vsude. To bych ponechal pouze v menu a nadpisech. Vzhledem ke kontrastu s pozadim bych obys text dal bile. |
||
Časová prodleva: 12 dní
|
|||
Xantana 666 Profil * |
|
||
Str4wberry Profil |
#14 · Zasláno: 18. 6. 2007, 08:42:23
Xantana 666
Já celkem nic, ale dost mě štvou lidé, kteří jsou schopni přidat za konec věty děvět vykřičníků :) Ale k webu: 1) Proč Nastavte si tyto stránky jako vaše domovské stránky !!! nic nedělá? 2) Vložit si tento „obrázek“ ![]() 3) Většina textu je nečitelná (nekontrastní). 4) Ke kódu se radši vyjadřovat nebudu. Bída a děs, doporučuji začít znovu. Hodnocení: 0,5/10 |
||
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
hannach666 Profil * |
|
||
niCe Profil |
#16 · Zasláno: 20. 7. 2007, 02:51:39
Já proti nim mám například to, že se se*rou do diskuze, která slouží k hodnocení stránky. Diskutovat o těchhle vašich kravinách jděte na jiné fórum.
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0