Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
VikingTom Profil |
Ohodněte prosím moje stránky... Moje stránky
|
||
Acci Profil |
#2 · Zasláno: 22. 3. 2005, 17:54:15
* Dosti nekvalitní loga
* Chtělo by to klikací logo * CSS do externího souboru * Místo br a nbsp používej margin v CSS * Pravý obrázek předělej do normálního textu Stránkám ale především chybí obsah |
||
Marty Profil |
#3 · Zasláno: 22. 3. 2005, 17:54:41
Na té stránce(né blog) se mi usekla ta část s kontakty, takže jsem nepřečet ten konec e-mailových adres.
Jinak na těch stránkách toho moc není, chtělo by to alespoň nějaké grafické logo. A možná nějak lépe zvýraznit ten odkaz na stránku o gmailu, skoro jsem to nenašel... Blog je na tom, co se týče grafiky o něco lépe, ale třeba ten text v shoutbooku(nebo jak se to...) je strašně nečitelnej, prostě má malej kontrast s pozadím. |
||
VikingTom Profil |
#4 · Zasláno: 22. 3. 2005, 18:00:43
Marty
Ta část s kontakty: Musíš mít rozlišení 1024x768 nebo vyšší... Obsah: Testuji... až to bude dobré, tak dám text... zatím používám blog GMail odkaz: Zvýrazním... Shoutbox: nečitelné? mě je to čitelné dost |
||
VikingTom Profil |
#5 · Zasláno: 22. 3. 2005, 18:03:55
Acci
kvalitní loga: to nešlo (Sweb má 1MB kapacitu a jeden soubor má maximálně 500KB klikací logo: to logo by nebylo moc hezké (zkoušel jsem) CSS: css nevim co je?! ( v blogu to jsou myslim Kaskádovité styly - promiň, jsem začátečník CSS2: -II- pravý obr.: stejně jako logo (zkoušel jsem) |
||
Marty Profil |
#6 · Zasláno: 22. 3. 2005, 18:04:38
VikingTom
No za prvé není dobré optimalizovat pro rozlišení vyšší a stejné jak 1024*768, znám spoustu lidí, co ještě používají 800*600, a za druhé já mám 1024*768 a kontakty se stejně nezobrazily(možná za to můžou toolbary). |
||
Marty Profil |
#7 · Zasláno: 22. 3. 2005, 18:06:09
A co se týče kontrastu v tom shoutboxu, tak ho zkus project testem kontrastu na:
http://www.sovavsiti.cz/kontrast/ |
||
Acci Profil |
#8 · Zasláno: 22. 3. 2005, 18:23:48
kvalitní loga: to nešlo (Sweb má 1MB kapacitu a jeden soubor má maximálně 500KB
Tak změň hosting klikací logo: to logo by nebylo moc hezké (zkoušel jsem) Nechápu CSS: css nevim co je?! ( v blogu to jsou myslim Kaskádovité styly - promiň, jsem začátečník http://www.jakpsatweb.cz/css |
||
VikingTom Profil |
#9 · Zasláno: 22. 3. 2005, 19:37:12
kvalitní loga
Tak změn hosting... Zkousel jsem ruzne freehostingy*: Webz (reklama), Mujweb ( strasne dlouha adresa),Sweb (super)... *neplacené klikací logo nesplnovalo W3C valid CSS: ok To Acci |
||
Marty Profil |
#10 · Zasláno: 22. 3. 2005, 19:49:03
Až na tu reklamu je webzdarma asi nejlepší freehosting, co znám.
A podle mě to ani s tou reklamou nebude tak horký, umožňujou jí posunout na spodek stránky a když se šikovně začlení do vzhledu webu, na grafice to rozhodně neubere. Myslím že za tu reklamu jsou poskytované služby(php, mysql, 50mb) docela slušnou odměnou. |
||
Mistr Profil |
#11 · Zasláno: 24. 3. 2005, 11:00:51
Já nemám moc rád takové ty fórky, kdy se okno otevře na celý monitor a nemá možnost jak jej zavřít. Myslím, že kombinaci ALT + F4 asi příliš běžných uživatelů webu nezná, takže o tom bych považoval. Myslím, že užití v úvodu zmíněného prvku v případě tohoto webu nemá nějaký velký význam.
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0