Autor Zpráva
harkon
Profil *
Zhodnotte moje stranky,
http://www.pedofilia.szm.com
Je to este len moja prva stranka, ale kritiku chcem uplnu.
Marty
Profil
Popravdě řečeno ta stránka prakticky postrádá jakoukoli grafiku, tam by to ještě chtělo trochu přidat.
Co jsem se koukal do kódu, tak mi vadí ty tabulky, a celková nepřehlednost.
Co se týče obsahové hodnoty stránky tak si myslím, že by mohl být text nějak lépe zpracován, možná zkrácen, vyznačeny důležité části, atd...
roberta
Profil
CSS si daj do externeho suboru,
neviem naco pouzivas <div align="...">, ked to aj tak mas cele v tabulkach
<font color="#B35B30" size="4"> - to sa robi pomocou CSS
ked som si zvascil pismo, tak musim rolovat doprava/dolava (v IE, vo firefoxe nemusim)
s fotkami sa este trocha pohraj

a zmen hosting... ta reklama je otrasna

ale inak odvazny obsah :)
ax123
Profil
Zkus zvýraznit, nebo vypíchnout důležitý obsah, natolik slovenštinu rád nemám, abych si přečetl celý
Anonymní
Profil *
No obsah je ozaj odvazny, ked som si precital tvoje stranky, tak som zmenil svoj nazor na pedofilov.
Mam tu pre teba par rad:
1, Stranky nerob cez Frontpage, zvol iny editor napr.: Macromedia Dreamweawer MX
2, Co tak dat pred tag <HTML> toto <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
3, Toto v hlavcke nemusis mat
<meta http-equiv="Content-Language" content="sk">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
VYHOD TO!!!
4, Nie vsetci maju windows, niektory aj LINUX, namiesto tohto charset=windows-1250 tam daj toto charset=iso-8859-2
5, Zmen hosting, radim ti www.xhosting.cz-100MB priestoru, 1 databaze MYSQL, 1 POP3 mail, 1 GB Traffic- Mesicny prenos dat,
A ZIADNA REKLAMA !!!!!!!!!!!!!!!
6,Uz som zabudol co mam napisat :o)
Jedna otazocka: naco mas na konci stranky tento JavaScript:
<!--
nahoda=Math.round(Math.random()*4)+1;
if (nahoda==12)
{rrx=120;rry=240}
else
{rrx=200;rry=200}


var myWinWidth = 0;
var myWinHeight = 0;
function getWinHeight() {
if( typeof( window.innerWidth ) == 'number' ) {
//Non-IE
myWinWidth = window.innerWidth;
myWinHeight = window.innerHeight;
} else {
if (document.documentElement && (document.documentElement.clientWidth || document.documentElement.clientHeight))
{
//IE 6+ in 'standards compliant mode'
myWinWidth = document.documentElement.clientWidth;
myWinHeight = document.documentElement.clientHeight;
} else {
if( document.body && ( document.body.clientWidth || document.body.clientHeight ) ) {
//IE 4 compatible
myWinWidth = document.body.clientWidth;
myWinHeight = document.body.clientHeight;
}
}
}
}

var myScrLeft = 0;
var myScrTop = 0;
function getScrollXY() {
if( typeof( window.pageYOffset ) == 'number' ) {
//Netscape compliant
myScrTop = window.pageYOffset;
myScrLeft = window.pageXOffset;
} else {
if( document.body && ( document.body.scrollLeft || document.body.scrollTop ) ) {
//DOM compliant
myScrTop = document.body.scrollTop;
myScrLeft = document.body.scrollLeft;
} else {
if( document.documentElement && ( document.documentElement.scrollLeft || document.documentElement.scrollTop ) ) {
//IE6 standards compliant mode
myScrTop = document.documentElement.scrollTop;
myScrLeft = document.documentElement.scrollLeft;
} else {myScrLeft = 0; myScrTop = 0;}
}
}
}

var brOK=false;

var mie=false;
var leftPos,topPos;


var aver=parseInt(navigator.appVersion.substring(0,1));
var aname=navigator.appName;
var ns4=document.layers?1:0
var ie=document.all?1:0
var ns6=document.getElementById&&!document.all?1:0

getWinHeight();

leftPos=myWinWidth-rrx;
topPos=myWinHeight-rry;

var reklama;

function pagestart()
{
reklama=new Chip("reklama"+nahoda,rrx,rry);
}

function checkbrOK()
{if(aname.indexOf("Internet Explorer")!=-1)
{if(aver>=4) brOK=navigator.javaEnabled();
mie=true;
}
if(aname.indexOf("Netscape")!=-1)
{if(aver>=4) brOK=navigator.javaEnabled();}
}

function Chip(chipname,width,height)
{this.named=chipname;
this.w=width;
this.h=height;
this.xx=leftPos;
this.yy=topPos;

document.getElementById(this.named).style.left=leftPos;
document.getElementById(this.named).style.pixelLeft=leftPos;
document.getElementById(this.named).style.top =topPos;
document.getElementById(this.named).style.pixelTop =topPos;
document.getElementById(this.named).style.visibility ="visible";
regenerate();
}

function regenerate(){
getWinHeight();
getScrollXY();
frt="reklama"+nahoda;
document.getElementById(frt).style.top =(myScrTop+myWinHeight-rry);
document.getElementById(frt).style.pixelTop =(myScrTop+myWinHeight-rry);
document.getElementById(frt).style.left=(myScrLeft+myWinWidth-rrx);
document.getElementById(frt).style.pixelLeft=(myScrLeft+myWinWidth-rrx );
setTimeout('regenerate(nahoda)',500);
}


function zavri() {
document.getElementById("reklama"+nahoda).style.display = "none";
}

ins=document.getElementById('szmwebad');

if (ins || myWinWidth<460 || myWinHeight<400)
{
ins=document.getElementById('reklama'+nahoda);
ins.style.display='none';
}
else
{
ins=document.getElementById('reklama'+nahoda);
ins.style.display='';
pagestart();
window.onresize=regenerate;
window.onscroll=regenerate;

if(ns4 || ns6){setTimeout('regenerate()',500);}
}
-->
INAC PEKNE STRANKY =>
blast3r
Profil
Ten anonimni som ja zabudol som sa prihlasit
harkon
Profil *
Odkial si zobra to <meta http-equiv="Content-Language" content="sk">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
,
Ja mam stranky o pedofiloch a nie o nejakych META !!!????,
Nerozumiem odkial si to zobral!
blast3r
Profil
To je to ked si internetovu stranku otvoris v NOTEPAD-u.
harkon
Profil *
No skusim uvidim co stoho vznikne
habendorf
Profil
harkon: Řekl bych že z kódu, máš to tam :o)

Aha, tak trochu pozdě.
harkon
Profil *
A aky to ma vyznam ked dam pred to <HMLT> to <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
blast3r
Profil
Po prve nie <HMLT> ale <HTML>, ale ved kazdy raz zacinal ;)
Po druhe, je to oznacenie internetovej stranky
harkon
Profil *
A naco mi bude to ich oznacenie
blast3r
Profil
Pocuj ten JS si si tam dal sam alebo ti tam ho strcil ten sprosty FRONTPAGE???
Harkon
Profil *
WAS IST JS????
blast3r
Profil
To je JAVASCRIPT, ak ti to nieco hovori
harkon
Profil *
Pocuj blast3r, ja som zaciatocnik, nerozumiem ti nic s toho co mi hovoris,
OK, na mna treba pomalsie.
blast3r
Profil
Dobre idem na to pomaly a strucne
NOTEPAD+HTML knizka= dobre stranky, a pametaj uz nikdy viac FRONTPAGE
_harkon_
Profil *
No to by ma teda zaujímalo ktorý pako tu píše o mojej stránke a vydáva sa za mňa. Naozaj nechápem čo tým sleduje. Na toto fórum ma upozornil až link cez počítadlo prístupov.
Inak dík za postrehy, chlapci, ale stránka je robená cez FP, moje znalosti HTML sú tak na úrovni tučné písmo, šikmé písmo, takže je aká je a lepšia asi už ani nebude :-)

Navyše, neviem na čo to tu sem píšem, aj tak je to stará diskusia a nikto ju už nečíta :-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.