Autor Zpráva
:)
Profil *
link...zhodnotte pls pokus o web :) ... kdyz se vam neco nelibi, tak mi pls poradte jak to vylepsit...stranky delam asi jen mesic :)... Diky...
none
vsup bych dal jako celej odkaz.graf nic moc.to zahlaví dej aspon nejakej obr a ne sede.a pro priste pokracuj v tvem minulem hodnocení stránky Text odkazu
clene premku podlaho nemusis se skrývat pod jiným jménem.
RiZe
Když se zabýváš webovou grafikou, udělej na web nějakou hezčí, originální. Je to sice občas fuška, ale pokud zákazník přijde na tvůj web, přečte si, že jsi grafik a umíš tohle tohle a tohle a uvidí tvou skroumnou ( líbivou ) grafiku asi se zamyslí, jestli do toho má jít. Ještě by to chtělo trochu doplnit META informace. Description a Keywords hrají u některých vyhledávačí významnou roli, ale jinak se mi ten vzhled docela líbí.

RiZe
Profil *
nj ... ja delam grafiku ve photoshopu 8, ale kazdym mensim detailem pribejvaj kb hrozne moc, tak se snazim to mit jednoduchy, ale jinak diky a zkusim to vylepsit
mat
stranky delam asi jen mesic

to si docela dost věříš, že už nabízíš webdesignerské služby...
Profil *
jj ja si věřim a to je zaklad :)
....jo a nakou kritiku pls? :)
RiZe
Moooc si věříš. Já se učim dělat stránky 2 roky a žádný služby neposkytuju :D
Kráťa
Na obsahu se pracuje...
Profil *
no, nedelam je zrovna mesic (tim sem chtel rict ze je delam dost kratce) ale nevim cos mi chtel rict tim ze se "na obsahu pracuje....". Me to prijde lepsi nez aby tam byla uplne cela cerna prazdna stranka...ne snad? :)
Kráťa
Mě zase přijde lepší, nedávat tam vůbec nic, nebo znefunkčnit odkaz v menu. To je jako by člověk četl knížku, v obsahu by byla nejaká kapitola, co by ho zajímala, tak by tam nalistoval a byla by to pouze prázdná stránka, kde by bylo napsáno "na obsahu kapitoly se pracuje..." Nebylo by lepší takovou věc do knížky nedávat?
Profil *
no to jo no :)
jinak sem zmenil trochu pozadi...sem tam dal travu :D .. jak se vam to nacita?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0