| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Mfca Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 3. 2007, 00:25:16
Zdravim,
rad bych slysel Vase nazory na internetovou rpezentaci www.ultimate-illusions.com. Diky, M.F.C.A. |
||
| tiso Profil |
#2 · Zasláno: 22. 3. 2007, 00:47:54
Popracuj na prístupnosti, bez obrázkov nie je vidno menu a ďalšie dôležité veci pre zorientovanie sa návštevníka stránok.
|
||
| Icepoint Profil |
#3 · Zasláno: 22. 3. 2007, 10:23:54 · Upravil/a: Icepoint
1) text ktery je kdekoliv psan kurzivou je necitelny ... (mozna by pomohla tucka kurziva, ale nevim ...)
2) bez obrazku -> stejne jako tiso 3) vadi mi flashovy box, ktery se zobrazi vlastne i pri vypnutych obrazcich... 4) uz pri zvetseni pisma o 4 stupne ve FF se v podmenu "nase resenia" hned prvni polozka prekryva s druhou ... a vubec, vsechno pismo je ponekud male, a tak si myslim, ze lidi to bude nutit ke zvetsovani ... jinak se mi to vcelku libi ... |
||
| Lexter Profil |
#4 · Zasláno: 22. 3. 2007, 11:10:21
Moc malé písmo v těch nálepkách, dokonce i já píšu větším a to je co říct. Tedy bych ho zvětšil ;)
|
||
| Tomass Profil * |
#5 · Zasláno: 22. 3. 2007, 11:57:20
- uniká mi smysl šedého obdélníčku v patě. Pokud je to tam jen tak, tak se mi to nelíbí.
- písmo v těch grupách je opravdu moc malé - logika uspořádání je trochu moc složitá. Jedno hlavní menu, pod ním druhé, vedle hlavního ještě další tři v boxech... ztrácím se. |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0