Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Saara77 Profil |
#1 · Zasláno: 23. 3. 2007, 19:45:46
S tímhle webem už jsem tady jednou otravovala a na základě připomínek něco upravila, tak se do mě pusťte podruhé:
www.miras.webzdarma.cz Předem díky za konstruktivní kritiku ;o) |
||
Tomass Profil * |
#2 · Zasláno: 23. 3. 2007, 19:54:41
- hover v menu a vybraná položka menu mi připadají moc výrazné
- nelíbí se mi rozsazení písmen v textu. Je moc velké. - hejno bannerů dole a umístění na wz tomu velmi, ale VELMI ubírá na věrohodnosti. jinak se mi to líbí. |
||
Saara77 Profil |
#3 · Zasláno: 23. 3. 2007, 19:57:57
S těma reklamama nemůžu nic dělat, ten web jsem nedělala pro sebe, tekže jsem se jen pokusila oddělit od hlavního text: Předělávala jsem je po majitelovi těch stránek-
původně to bylo takhle: www.miras.webzdarma.cz/puvodni/ (Byla to moje první práce "na kšeft") Na to menu kouknu. Díky |
||
Tomass Profil * |
#4 · Zasláno: 23. 3. 2007, 20:09:53
To první vypadá, jakoby ho vytvořil mentálně postižený orangutan, od toho bych nechtěl půjčit ani banán.
To tvoje je solidní práce, jen řekni tomu majiteli, že ty bannery a umístění na free hostingu to co do důvěryhodnosti degradují de facto na tu úroveň, jakou to mělo předtím. Že ti za ten design vlastně zaplatil úplně zbytečně. |
||
Saara77 Profil |
#5 · Zasláno: 23. 3. 2007, 20:17:53
Právě pro to, když jsem na ty stránky narazila, jsem mu nabídla je vylepšit.
Byl rád, přiznal, že to bylo to první, co kdy udělal a že byl rád, že to vůbec fungovalo. Mé první přičuchnutí k webu nevypadalo o moc lépe (před asi rokem a půl) :o) |
||
nightfish Profil |
#6 · Zasláno: 23. 3. 2007, 20:19:47
a já ještě přidám, že se mi nelíbí ten text PŮJČKY, ÚVĚRY, HYPOTÉKY Šance pro každého nahoře, neboť mi přijde rozmazaný (to bude zřejmě tím tmavším stínem...)
|
||
Saara77 Profil |
#7 · Zasláno: 23. 3. 2007, 20:21:44
nightfish
kouknu na to, díky. Bohužel nemám žádný pořádný software pro grafiku - používám jen freeware PhotoFiltre |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0