Autor Zpráva
Cifro
Profil
Nazdar,
práve dnes som dokončil jednu websajtu: http://www.fotolumier.sk. Je to fixne pozicovaná stránka. XHTML by malo byť validné, CSS už nie - kvôli aplha filtrom pre fotogalériu.

V Internet Exploiteri to trochu trhá, lebo tam na fixné pozicovanie je použíté expression.

Som zvedavý koľkým z vás to pojde ako to má (WinXP/Firefox 2.0.0.3|Opera 9.1/1200x800).
Mistr
Profil
Cifro
Som zvedavý koľkým z vás to pojde ako to má
A proč to máš v rubrice "Názor na stránku", když nechceš hodnotit.

Na Tvůj povzdech (Som zvedavý koľkým z vás to pojde ako to má) bych odpověděl: "Asi mně."
Cifro
Profil
Práve že chcem aby to bolo hodnotené. Práve to prezerám v IE5.0 a je to rozbité na sračku. Takže nič sa nedár robiť, do virtualnej mašiny musím dať Win98 aby ladenie bolo autentické.

Ešte jeden dotaz. V IE6 pri hovery na položkách menu mi to preblikuje. Jak to mám fixnuť?
Petr Tichý
Profil
Nemusíš pouštět virtuální mašinu. Stačí IE Developer pack. Tvoje stránka nejede, ale pokud myslíš přeblikávání v situaci, když máš menu řešené pomocí obrázků, tak to musíš řešit posouváním pozadí.
Bubák
Profil
Blikání viz kapitola Udate
http://wellstyled.com/singlelang.php?lang=cs&page=css-nopreload-rollov ers.html
Někde jsem četl proč to v IE bliká jen někdy, závisí to na nastavení IE, ale nemůžu ten článek najít.
Cifro
Profil
To Petr Tichý:
1. všetky tie klikateľné obrázky v menu sú jeden veľký obrázok, pri hovery posúvam iba súradnice, čiže posúvam pozadie.
2. ako to že nejede?

To Bubák: dávno poznám a používam... viď odpoveď Petrovi. A keby si našiel ten článok čo ho nemôžeš nájsť daj vedieť.

ad VirtualMachine: mám VMWare Workstation, tak sa trochu pohrám a dám tam Win98 :-)
Cifro
Profil
Ešte ku technike "without preload".

ja používam XHTML konštrukciu


<ul>
<li><a href="">Text<span> </span></a></li>
<li class="current"><strong>Current Text<span> </span></strong></li>
...


Jednoducho povedané, ja tým vnútorným spanom prekryjem element <a> s textom - urobím z toho vrstvu nad <a>. Pri vypnutých obr. bude vidieť text.

Tá Pixyho updatovaná metóda je na trochu inú konštrukciu... Vyskušať môžem....
Petr Tichý
Profil
Cifro
Buď to chvilku nejelo nebo to bylo u mě. Už mi to samozřejmě jde.
Cifro
Profil
Petr Tichý:
Sú tam dosť veľké obrázky, tak kým sa stiahnú tak to trvá. BTW nevie dakto link na dobrý cache tutoriál? Ten na JPW poznám... niejaký iný viac praktickejší.
Cifro
Profil
Niejaké ďalšie názory alebo nápady?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0