Autor Zpráva
majstersveta
Profil
prosim o nazory na

http://majstersveta.xhosting.cz/

a prosim vyjadrite sa aj ku grafickemu spracovaniu

dakujem
blast3r
Profil
No ten e-mail by som vylepsil tym, aby si nemohol odoslat prazdny formular.
majstersveta
Profil
blast3r - na mail pouzivam ten php skript s tychto stranok (jakpsatweb), je tam vlozena takato sranda -

<?
if( !($body || $subject || $name ) ) {
?>
<h2>Email je prázdny</h2>
<p>Vážim si vašeho záujmu, ale je nezmysel odosielať prázdny mail.</p>


ale netusim preco to nefunguje :-(
majstersveta
Profil
no tak prosim dalsie nazory, lebo nadobudnem dojem, ze je to dokonale
:-)
Miškin
Profil
ok takže
1. menu bych možná hodil tročku blýže k tomu textu, text tročku menší
2. <div class="menu" style="width: 19,4% ; height: 59% ; position: absolute; left: 1%; top: 29%" align="center"> ten styl hoď do soubory styl.css
3. odkazy v menu je lepší dát do seznamu a tomu přidat třeba padding-top: 10px; aby jsi am nemusel mít to <br> a ani <b> to uděláš přes styly.
4 a vůbec to písmo se mi nějak nezdá zkus třeba vendera...
majstersveta
Profil
dakujem
bojars
Profil
majstersveta: Keď by som mohol aj ja niečo: Ten blikajúci E- MAIL na mňa pôsobí ako kvapkajúci vodovodný kohútik. Nemohol by byť radšej statický?
Kráťa
Profil
Blikací e-mail - proč bliká? Udělal bych něco s tím textem. možná by to vypadalo lépe, kdyby tam byl align justify a osamocená písmenka na konci řádku by také mohly být svázány s následujícím slovem pevnou mezerou.
U menu by možná nebyl blbý nějaký padding, alespoň 2px, aby se to tak nelepilo ke kraji, nebo ten dlouhý řádek zalomit.
Jinak neotevřela se mi ani jedna fotka těch holek, pouze nějaká cizí stránka a chtěli na mě $. Možná by nebylo špatné na to čtenáře upozornit, že to nejsou fotky na tvém webu, ale pouze odkazy na cizí web.
majstersveta
Profil
hmm, a precital si si napovedu? je v texte erotika.php zvyraznena velkymi pismenami :-) ale inac dik za radu
Kráťa
Profil
Nepřečetl, jelikož odkaz na ní je téměř neviditelný, nepodtržený... Kdyby byl alespoň jinou barvou, aby to člověka trklo. Že tam je jsem se dozvěděl až tady.
majstersveta
Profil
mas pravdu, uz pracujem na naprave
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0