Autor Zpráva
rogue34
Profil
Tak pls zkritizujte tento web... www.gta4.tym.cz
Buďte ale shovívaví, dělám jen ve frontpage a v html se moc nevyznam. Taky jsem tam pridal nejaky skripty (ale jen par).
P.S. A jestli chcete zkritizovat logo, tak jen do toho, to dělal můj kámoš...:-) (NE, to byl VTIP) Prostě kritizujte cokoliv, co se Vám nebude líbit (klidně i to logo:-))
DZer
Profil
1- doctype
2- desing neni špatný ale čakal bych víc tematický...zdá se mi moc konzervativní ale pěkný...víc barev nákej ten obrázek - pouze vl. názor
3- face="Tahoma",align="center" atd... - radši to řeš pouze přes css
4- trochu mi nesedí ten to počítadlo nad tim řvoutkem zdá se mi že lepší by to bylo obráceně, což souvisí s tim....že používáš TopList, což ti nechci vytíkat jelikož je dobrej má skvělí statistiky atd... osobně bych si ho tam v tedle podobě nedal, jelikož a to u všech i jiných webů ruší jejich desing... proto používám jen číselné počítadlo... nastavim mu font který používám na stránce a počítadlo krásně do celélo desingu zapadne...

5- aha měl bych si lepší číst uvodní příspěvky...frontpage to vše vysvětluje... na to mám jedno dopuručení nepoužívat radši se naučit HTML... ale když vemu v potaz že je stránka tvořená Frontpagem tak ... dobrý
Railbot
Profil
že tam nemáš doctype je jedno, to není chyba.
Petr Tichý
Profil
Sice to mám v Opeře dlouhé/vysoké asi 2000px, ale na to že je to FP-projekt, tak je to slušné. I když bych přidal možná nějakou barvičku krom té černé a šedivé.
dědvševěd
Profil *
rogue34
1. Nedával bych tam ten datum a čas. Svátek se hodí na stránkách typu seznam.cz, centrum.cz atd.
2. Nepodtrhávej to, co není odkaz.
3. Fakt něco udělej s tou délkou strany...
4. Na Frontpage to ujde.
rogue34
Profil
...
3. Fakt něco udělej s tou délkou strany...


Co je s délkou strany (a hlavně jaké)???
dědvševěd
Profil *
rogue34
Pod textem máš ten třísloupcový layout strašně dlohý/vysoký. Kdyš roluju dolu, nic tam už není...
rogue34
Profil
Pod textem máš ten třísloupcový layout strašně dlohý/vysoký. Kdyš roluju dolu, nic tam už není...

ja wim, to bylo kvuli framu
ted to budu delat bez framu, takze to spravim
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.