Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ybznek Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 4. 2007, 11:34:35
www.ybznek.wz.cz
Prosím ohodnoťte vzhled, obsah, a další zvlášť. Hodnoťe různé části. Ne pouze jako celek!! Dík |
||
SHater Profil * |
#2 · Zasláno: 2. 4. 2007, 15:31:07
LOSt-:D:D:D:D co to je
|
||
panther Profil |
#3 · Zasláno: 2. 4. 2007, 19:08:02
kdyz zvlášť tak zvlášť
vzhled: - celkově nic moc, nelíbí se mi :hover, který odskakuje..moc se to sem nehodí. navíc se moc neliší od barvy odkazu, nejdřív jsem myslel, že má :hover stejnou barvu jako odkaz - nevim proč máš na těhle stránkách čas, je tam úplně zbytečný. navíc myslim, že je třeba 18:50:02 a ne jenom 18:50:2 :-) - nelíbí se mi font, kterým máš psané klikací nadpisy, je špatně čitelný obsah: - bohužel jsem nenašel nic moc zajímavého :-) - chat se obnovuje strašně rychle, je to nepříjemný pro oči, navíc ani nestihnu přečíst jednu delší zprávu než se to obnoví.. - když sme u toho chatu: než se odešle zpráva, to je doba :-) a u smajlika sem myslel, že se mi vůbec neodešle.. spíš než jako chat by to mohlo fungovat jako záznamník vzkazů :-D zdroják - když sem ho otevřel, myslel sem že ho zase zavřu..strašná prasárna - proč máš externí styl_1.css a pak máš zapsaný CSS styly i interně v start.php.htm?? - navíc v rámci přehlednosti zdrojáku je dobře to nějak strukturovat a ne napsat do jednoho řádku asi 10 DIVů za sebe pokud tě zajímá celkový zhodnocení, tak je to příšerný, akorát sem teď ztratil čtvrt hodinku života se studováním tvého výtvoru.. |
||
oogi Profil |
#4 · Zasláno: 2. 4. 2007, 19:08:31
Chvilku se mi zdálo, že mám vyplé obázky. Spíše to však bude že kromě toho přechodu v pozadí tam žádný grafický prvek není. Ale úplně špatné to taky není.
|
||
panther Profil |
#5 · Zasláno: 2. 4. 2007, 20:21:33
oogi, koukal si na stejný stránky jako já?? :-D Kdyžtak se koukni na zdroják, pak změníš názor..
|
||
Ybznek Profil * |
#6 · Zasláno: 3. 4. 2007, 18:03:00
Vsechno pisu v php a to z toho pak vyplyne zdrojak v php je docela prehledne. pisu ted na cizim notebooku tak pisu tak divne
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0