| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Vion Profil |
#1 · Zasláno: 8. 4. 2007, 16:53:17 · Upravil/a: Vion
narazila jsen na projekt CSS Zen Garden a velice mně zaujal. Jeden návrh jsem vytvořila, ale vím, že nejsem ještě asi tak dobrá, abych to tam posílala. Ale můžu ho dát ke shodnocení aspoň sem :) >>> TOTO
|
||
| souki Profil |
#2 · Zasláno: 8. 4. 2007, 17:00:15
Když tam nasadíš AdSense, tak ti určitě bude dávat reklamy na kapky do očí nebo sluneční brýle
|
||
| Miloš Profil |
#3 · Zasláno: 8. 4. 2007, 17:04:23
v TOTO máš jen jedno lomátko za http. Správně je ten odkaz www.zengarden.wz.cz.
Nejsem grafik, tak aspoň pár slov k funkčnosti: — Nepodtržené odkazy – nikdo je nebude hledat. — Neklikací logo. — Logo je příliš vysoké, což by samo o sobě nevadilo jako to, že je zbytek stránky v nedohlednu, obzvlášť při 1024×768 a níž. — Žlutý text v levé horní části je na obrázkovém pozadí špatně čitelný. A když si vypneš obrázky, není vidět vůbec. |
||
| tozi Profil |
#4 · Zasláno: 9. 4. 2007, 00:19:09
Vion
ja som skor grafik a k potrhlostiam co som tam videl tak toto pasuje a s kludom ked upravis kod mozes to tam poslat ;) |
||
| souki Profil |
#5 · Zasláno: 9. 4. 2007, 09:12:14
A když si vypneš obrázky, není vidět vůbec.
Opravdu? Jenom zmizí logo, jinak vše drží na místě |
||
| Miloš Profil |
#6 · Zasláno: 9. 4. 2007, 10:09:47
souki
A když si vypneš obrázky, není vidět vůbec. Opravdu? Jenom zmizí logo, jinak vše drží na místě Umíš číst? Žlutý text v levé horní části je na obrázkovém pozadí špatně čitelný. A když si vypneš obrázky, není vidět vůbec. Rozumíš psanému textu? Víš, o čem jsem psal, že to není vidět? Že o tom žlutém textu vlevo nahoře? |
||
| Vion Profil |
#7 · Zasláno: 9. 4. 2007, 12:59:48
Takže jsem tomu žlutému textu v hlavičce nastavila růžové pozadí, takže je vidět i při vypnutých obrázcích...No nejsem já senzační :)
|
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0