Autor Zpráva
yFang
Co si myslíte o tomto designu http://weblog.motyli.net?
Mistr
yFang
(1) Klikací logo bych udělal i z nápisu Weblog - motyli.net.
(2) K úvaze dávám takovou kacířskou myšlenku: že by ten motýl vpravo občas zamával křídly. Jenom by si je tak provětral, aby zas máváním svých křídel neodváděl pozornost od čtení.

Jinak tam prakticky není co hodnotit, ne?
YoSarin
Mistr
že by ten motýl vpravo občas zamával křídly
Kdo jste? A co jste udělal s naším Mistrem?!

To mávnutí by muselo být hodně nenápadné... a pokud by se to stalo tak jednou za třicet vteřin, tak by to mě osobně děsně mátlo - zaregistroval bych periferním viděním nějaký pohyb, začal zjišťovat kde a ono nic. Tak bych se zase začetl a po třiceti vteřinách znova... nevím nevím - muselo by to být udělané hodně dobře...
dracek
Mym unavenym ocim se zda, ze se trepe/hybe uz ted...

1. je to moc sede
2. ten motyl je maly a zubaty
tiso
<p class="title">? čo takto používať nadpisy?
Miloš
dracek
ten motyl je … zubaty
Třeba je masožravý. Bojíš?
dracek
Miloš
Třeba je masožravý. Bojíš?

Velmi.

Prominte OT.
tozi
no asi takto,ked mi nacitalo stranku som sa zlakol ze mam vypnute styly :D,graficky nejako doladit bude treba :)
Mistr
YoSarin
Kdo jste? A co jste udělal s naším Mistrem?!
:-))

Však říkám, že to byla taková hodně kacířská myšlenka. Zdůrazňoval jsem ale také, že by to muselo být hodně nenápadné... Na mysli mám teď něco podobného logu Aktuálně.cz
Railbot
Mistr
Na novém Aktuálně.cz je logo statické bez čehokoli ;)
Mistr
Railbot
Na novém Aktuálně.cz je logo statické bez čehokoli ;)
Vidíš, z toho poznáš, že už jsem na Aktuálně.cz dlouho nebyl.

YoSarin
Ještě k tomu mávání. Myslím, že by mohl (decentně) zamávnout tak jednou za 8 či 10 vteřin. Možná i víc. Ale když nezamávne, nic se neděje.
yFang
Mistr
Tak Weblog - motyli.net už je taky odkaz.
Mávání křídel vypustím. S mými schopnostmi by to působilo asi dost neohrabaně a nemělo by to zrovna nejlepší efekt.

tozi
graficky nejako doladit bude treba
To bude, ale nevím jak, aby to zase nebylo přeplácané.
Miloš
yFang
Mávání křídel vypustím.
Dobře děláš. Ale zkusil jsem takovou blbinu (mám však velmi silné grafické necítění):

UPD.: Ono to vypadá, jako kdyby krčil rameny ;-)
Mistr
Miloš
Ono to vypadá, jako kdyby krčil rameny
Kdybys to nepoznamenal, asi by ěm to hned ennapadlo. Ale teď to v tom vidím. :-)

yFang
Jo, nemusí mávat křídly. To byla jen taková (hloupá) myšlenka...
yFang
Miloš
Zajímavý. Ale nikdy jsem neviděl motýla, že by něco takového dělal :-)
Radši křídly mávat nebude, asi by to jen odvádělo pozornost.
niCe
Takže:

1. Nikdy jsem neviděl šedo-oranžového motýla, kdyby takový existoval, celkový design by se vlastně i hodil;
2. Na mávání nedej, protože motýl mává rychle, a kdyby mával pomalu, tak by vlastně nemával. Letadla létají také a křídly nemávají :)

Pěkný den
Lexter
1. Nikdy jsem neviděl šedo-oranžového motýla, kdyby takový existoval, celkový design by se vlastně i hodil;

Stačí otevřít encyklopedii.

2. Na mávání nedej, protože motýl mává rychle, a kdyby mával pomalu, tak by vlastně nemával. Letadla létají také a křídly nemávají :)

Uvést jako příklad dva protiklady? hezké :) Já když chcu taky umím mávat rukaama pomalu :).

taky bych se přiklánil k nekrčení křídel :) Rušilo by mě to, ale stránky by chtěli hodně oživit :) jsou trocha chudé.
yFang
No jo oživit, ale jak?
niCe
Zkusil bych to nějak barevněji, a rozohdně tedy na jiném, než šedém pozadí. Ale v případě, že to budeš dělat barevněji, pozor, ať to nemáž zase moc strakaté :)
Bude to chtít barevný řád, rovnováhu , ano, rovnováhu, to je to správné slovo. Já osobně bych zkusil experimentovat s nějakými živými barvami, které bych kontrastoval s černou barvou, ale vše na komplet bílém pozadí. Ale pokud budeš psát blues o motýlím hřbitově, nechal bych tam beze zbytku to šedé :)

Pěkný den
yFang
Tak co tohle:
http://weblog.motyli.net/design2.html
Nevím ale, jestli je to změna k lepšímu...
Lexter
yFang

Přechody dobrý web nedělajíí ;)

A pokud je tam chceš mít, dej čitelnější barvu nadpisům.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0